Τρίτη 27 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εκθεσιακοί περίπατοι
  • Εγκαινιάστηκε χτες στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών "Υάκινθος" (Ζηρίνη 23, Κηφισιά), έκθεση έργων γλυπτικής του Κυριάκου Ρόκου.Ο σημαντικός αυτός γλύπτης και πρόεδρος του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης στα ΤΕΙ Αθήνας θα παρουσιάσει την τελευταία εικαστική του δημιουργία. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Φλεβάρη.
  • Η πέμπτη ατομική έκθεση έργων ζωγραφικής του Γιώργου Σιαμπακούλη,εγκαινιάζεται την 1/1 (7μμ) στο "Πνευματικό Κέντρο" του Δήμου Ν. Ηρακλείου (Βίλα Στέλλα). Πρόκειται για δουλιά των τελευταίων δύο χρόνων. Οπως σημειώνει ο καλλιτέχνης, "είναι ο εσωτερικός κόσμος που ζούμε, το σπίτι μας ή ο χώρος διασκέδασής μας, που θέλουμε να είναι και να φαίνεται ωραίος. Είναι αυτός που στην κλεισούρα της πολυκατοικίας θέλουμε να τον πλημμυρίζει φως από ένα παράθυρο, φως που τείνει να γίνει άγνωστο για πολλούς, φως νοσταλγικό, φως που μόνο με τη φυγή στη φύση θα το βρεις". Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Φλεβάρη και θα λειτουργεί 10 πμ - 1 μμ και 5 μμ - 9.30 μμ.
  • Στο Μουσείο Γ. Γουναρόπουλου του Δήμου Ζωγράφου, εγκαινιάζεται αύριο αναδρομική έκθεση ζωγραφικής και χαρακτικής του Μιχάλη Αγγελάκη.Για το έργο του καλλιτέχνη, θα μιλήσει το βράδυ των εγκαινίων η ζωγράφος - λογογράφος Ντιάνα Αντωνακάτου.Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Φλεβάρη.
  • Εκθεση ζωγραφικής του Μέντη Μποσταντζόγλου φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών από τις 29/1 έως τις 2/3. Επιμέλεια έκθεσης: Μάνος Στεφανίδης.
  • Εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8.30 μμ) στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο,αναδρομική έκθεση ζωγραφικής του Βρασίδα Βλαχόπουλου.Θα εκτεθούν μία μεγάλη σειρά από έγχρωμους πίνακες και μία σειρά σχεδίων, κυρίως με μολύβι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ