Παρασκευή 30 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ασίς τέλος

Ρομπέρτο Ασίς τέλος! Το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Βραζιλιάνο παίκτη της Σιόν δεν έχει κανένα... μέλλον, αφού η ελβετική ομάδα που έχει την μπλε κάρτα του παίκτη είναι στα δικαστήρια της ΦΙΦΑ με τη Σπόρτιγκ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Στο... κομφούζιο αυτό ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μπλέξει και όπως δήλωσε κορυφαίος παράγοντας της ΠΑΕ, δε θα ασχοληθεί πλέον με την περίπτωση του Ασίς αλλά και οποιουδήποτε άλλου ποδοσφαιριστή. Οπως γίνεται αντιληπτό η μεταγραφολογία λαμβάνει τέλος τη δεδομένη χρονική περίοδο και μετατίθεται για το καλοκαίρι.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς οριστικά τίθεται νοκ άουτ από το Δευτεριάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο γιατρός Χ. Δάρρας τόνισε πως είναι ρίσκο να αγωνιστεί και έτσι ο Σέρβος δεν είναι στα πλάνα του Μπάγεβιτς. Τη θέση του στο δεξί άκρο των Πειραιωτών θα καλύψει ένας εκ των Μαυρογενίδη, Αμανατίδη.

Ηδη τα 5.000 εισιτήρια από τα 5.900 που πήρε η ΠΑΕ για το ντέρμπι έχουν... εξαφανιστεί. Ετσι μέχρι αύριο αναμένεται να έχουν εξαντληθεί και τα υπόλοιπα.

Σήμερα αναμένεται η Κάνσας Σίτι να στείλει τα 27 εκατομμύρια δραχμές για την απόκτηση του Σαμπανάτζοβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ