Παρασκευή 30 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΒΟΛΕΪ
Η πρόκριση στα χέρια τους

Νέες ελπίδες για Αρη και Ολυμπιακό μετά την τρίτη αγωνιστική

Οι ελπίδες του Αρη για πρόκριση στο φάιναλ - φορ του πρωταθλητριών αναπτερώθηκαν μετά από τους αγώνες της τρίτης αγωνιστικής. Η νίκη επί της Βούπερταλ, σε συνδυασμό με την ήττα της φιλανδικής Ράισιον, έφεραν τους Θεσ/νικείς σε απόσταση αναπνοής από τους Φινλανδούς που είναι ένα από τα φαβορί για την πρόκριση. Υποψηφιότητα για πρόκριση θέτει και η τουρκική Νέτας την οποία όμως ο Αρης την αντιμετωπίζει στη Θεσ/νίκη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής: Τσεστόχοβα (Πολ.) - Βοϊβοντίνα (Γιουγκ.) 3 - 0, Αλμέρια (Ισπ.) - Νέτας 3 - 1, Ράισιον - Μόντενα 0 - 3. Η βαθμολογία: Μόντενα 6, Νέτας, Ράισιον 5, Αρης, Τσεστόχοβα, Βοϊβοντίνα 4, Βούπερταλ 3.

Η κροατική Ακαντέμικα Ζάγκρεμπ και η βελγική Λένικ οδηγούν την κούρσα της πρόκρισης στον όμιλο του Ολυμπιακού στο κύπελλο Κυπελλούχων. Οι δύο ομάδες είναι αήττητες μετά από τρεις αγωνιστικές. Ετσι οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται τέσσερις νίκες στους αντίστοιχους αγώνες που έχει να δώσει. Εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τη σλοβενική Μάριμπορ και τη σλοβακική Πούτσοφ και στη Γλυφάδα τη γερμανική Νταχάου και τη Ζάγκρεμπ, την τελευταία αγωνιστική. Τα αποτελέσματα: Ζάγκρεμπ - Μάριμπορ 3 - 0, Λένικ - Πούτσοφ 3 - 0, Χορζόφ - Νταχάου 3 - 0. Η βαθμολογία: Λένικ, Ζάγκρεμπ 6, Ολυμπιακός 5, Χορζόφ, Πούτσοφ, Μάριμπορ 4, Νταχάου 3.

Τα αποτελέσματα στον όμιλο των Βριλησσίων στο πρωταθλητριών των γυναικών: Λουκέρνη - Μπέργκαμο 0 - 3, Ούζιτσε (Γιουγκ.) - Κάλιζ (Πολ.) 0 - 3, Πράγα - Λουγκάνσκ (Ουκρ.) 2 - 3. Η βαθμολογία: Αγκυρα, Μπέργκαμο, Λουγκάνσκ 6, Κάλιζ 5, Βριλήσσια 4, Πράγα, Λουκέρνη, Ούζιτσε 3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ