Τρίτη 3 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Καταδικάζεται η πολιτική δίωξη του Α. Τασσόπουλου

Την πολιτική δίωξη του Α. Τασσόπουλου,μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΚΚΕ, καταδικάζουν ο Σύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας Πάτρας και ο Σύλλογος Βιολογικού του Πανεπιστημίου Πάτρας με αφορμή την αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου της Πάτρας που άσκησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και την οποία εξετάζει σήμερα το Ποινικό Τμήμα. Αν αυτό δεχτεί την αναίρεση, τότε ο "κατηγορούμενος" θα παραπεμφθεί και πάλι σε δίκη. Να θυμίσουμε ότι ο Α. Τασσόπουλος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στα επεισόδια εναντίον του υπουργού Εργασίας Μ. Παπαϊωάννου πέρυσι τον Απρίλη, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, παρά το γεγονός ότι είχε συλληφθεί μακριά από τον τόπο των επεισοδίων μία ώρα μετά.

Στο ψήφισμα του Συλλόγου Οικοτρόφων καταδικάζεται η πολιτική της κυβέρνησης και ο αυταρχισμός της, με τον οποίο προσπαθεί να καταστείλει κάθε φωνής αντίστασης. Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Βιολογικού του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλεται ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τονίζεται ότι θα πάρουν "απάντηση μέσα από την ένταση των αγώνων της νεολαίας και του ελληνικού λαού ενάντια στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης, των πολυεθνικών και των μονοπωλίων, που πιστά η κυβέρνηση υπηρετεί".

  • Ανακοίνωση - καταγγελία έβγαλε και το Συνδικάτο οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων περιοχής Πάτρας και το Νομαρχιακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Αχαϊας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ