Τρίτη 3 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τραμπούκικη επίθεση!

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον πρόεδρο του σωματείου ανέργων - εργαζομένων Β. Εύβοιας την Κυριακή το βράδυ λίγα μέτρα από το σπίτι του!

ΧΑΛΚΙΔΑ(Του ανταποκριτή μας). -

Απρόκλητη επίθεση από τέσσερις "κουκουλοφόρους" δέχτηκε την Κυριακή το βράδυ λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στην Κήρινθο, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και Ανέργων στις Μεταλλευτικές Επιχειρήσεις της Βορειοκεντρικής Εύβοιας,Γ. Τσουκαλάς,ενώ το σωματείο, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι "η τραμπούκικη επίθεση είχε στόχο να περάσει κλίμα τρομοκρατίας στους ανέργους της περιοχής που ξεσηκώθηκαν και διεκδικούν λύσεις στα προβλήματά τους".

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο "Ρ" ο Γ. Τσουκαλάς,η επίθεση εναντίον του έγινε γύρω στις 8 το βράδυ, καθώς επέστρεφε από το καφενείο στο σπίτι του. Λίγο πριν φτάσει, του επιτέθηκαν τρία άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τον χτύπησαν στον αυχένα αρχικά και στη συνέχεια σε άλλα μέρη του σώματός του, με σκοπό - όπως τονίζει - να τον εκφοβίσουν. Στη συνέχεια τα άτομα αυτά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε κάποιος τέταρτος και απομακρύνθηκαν.

Ο ίδιος κατάφερε να πάει μέχρι το σπίτι του και οι συγγενείς του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, το οποίο δε διέθετε ούτε ασθενοφόρο. Ετσι, διαμετακομίστηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου, αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, γιατί αισθανόταν ζαλάδες, έφυγε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ