Τετάρτη 11 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Μονόδρομος η νίκη

Η ΑΕΚ παίζει στην Κων/πολη με την Ούλκερ και ο ΠΑΟΚ στο Λιμόζ

Ακόμα λίγο, ακόμα μια νίκη χρειάζονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για να περάσουν στα πλέι οφ της "Ευρωλίγκα" με πλεονέκτημα έδρας. Τα δύσκολα ξεκινάνε από τη στιγμή που οι δύο ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Ούλκερ (18.00 ΑΝΤ1) και ο ΠΑΟΚ στις 21.15 στο Λιμόζ με την ομώνυμη ομάδα (ΣΤΑΡ).

Η ΑΕΚ

Ο Γ. Ιωαννίδης σπάνια επιστρέφει ηττημένος από την Τουρκία, αλλά το σημερινό παιχνίδι δεν είναι από τα συνηθισμένα. Οι δυο ομάδες έχουν έναν επιπλέον λόγο να θέλουν τη νίκη. Η ΑΕΚ για να κατακτήσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλό της, ανεξαρτήτως αποτελέσματος την ερχόμενη βδομάδα με την Παρτιζάν κι η Ούλκερ για να εξασφαλίσει μια θέση στην τετράδα και την επόμενη φάση της διοργάνωσης. "Χρειαζόμαστε μια νίκη για την πρώτη θέση. Αν τα καταφέρουμε στην Πόλη τελειώσαμε" δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, που καλείται να δώσει λύσεις σε δύο σημαντικές απουσίες. Ο Πρέλεβιτς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ρίσκο θα είναι η συμμετοχή του Τσακάλοφ, ο οποίος κινδυνεύει να οδηγηθεί στο χειρουργείο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Ο ΠΑΟΚ στο Λιμόζ

Χωρίς περιθώρια απωλειών αγωνίζεται στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης απαιτεί μόνο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με Λιμόζ και Ρεάλ (εντός), εκτός κι αν η ΤΣΣΚΑ αυτοκτονήσει αύριο στη Μόσχα με αντίπαλο την Εστουντιάντες. "Θέλουμε και πρέπει να νικήσουμε για να πάμε στην επόμενη φάση με πλεονέκτημα έδρας" δήλωσε ο Σβι Σερφ. Κάτι ανάλογο ισχύει όμως και με τη Λιμόζ, η οποία παλεύει με νύχια και με δόντια να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου, που στερεί αυτόματα από τη Γαλλία μια θέση στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου. Από τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσει ο Στογιάκοβιτς, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Σάκλεφορντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ