Τετάρτη 11 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Ψυχρολουσία για ΑΕΚ

Ανευ αντικειμένου μ' ευθύνη της διοίκησης αποδείχτηκε η ΓΣ που συγκάλεσε χθες η ΕΠΑΕ. Η λέξη παρωδία αντικατοπτρίζει την κατάσταση όχι μόνο της διαδικασίας αλλά και της συγκρότησης των υπευθύνων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Θεματολογία οι οικονομικές διεκδικήσεις και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά η διοίκηση δεν είχε πρόταση!!! Ετσι μετά από λογομαχίες και κατηγορίες συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η ΓΣ στις 25 του μήνα. Πάντως η διοίκηση της Ενωσης δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις 20 θα στείλει εγγράφως στα μέλη τις προτάσεις της.

Αμέσως μετά έγιναν οι εκλογές για την αναπλήρωση στο ΔΣ της θέσης που άφησε κενή ο παραιτηθείς Σ. Παπαδόπουλος (Καλαμάτα). Μια διαδικασία η οποία αποτέλεσε ψυχρολουσία για την ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπός της πήρε μόλις έναν ψήφο (!) έναντι 9 του αντίστοιχου απ' τον Εθνικό, υπήρχαν δύο άκυρα και ένα λευκό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λ. Νικολάου, υποστήριξε πως γνώριζε τι θα γινόταν αλλά ήθελε να το διαπιστώσουν όλοι. "Είχα ζητήσει από τον κύριο Τυροβολά να μην αυτοψηφιστεί. Τώρα έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Η ΕΠΑΕ έδειξε σήμερα το προσωπείο της. Από ποιους καθοδηγείται και τι σκοπούς έχει".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ