Κυριακή 22 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Η μάχη για παράδεισο και κόλαση

Δώδεκα αγωνιστικές πριν το τέλος, πώς παρουσιάζεται η κούρσα για την Ευρώπη και η αναμέτρηση για την παραμονή

Μια... ντουζίνα στροφές πριν από το τέλος του 19ου επαγγελματικού πρωταθλήματος της Α' εΕνικής και η μάχη για τις θέσεις που οδηγούν σε... παράδεισο και... κόλαση έχει κορυφωθεί. Εξι ομάδες μάχονται για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη μέσω Τσάμπιονς Λιγκ και ΟΥΕΦΑ, ενώ άλλα 7 συγκροτήματα θα δώσουν τη μάχη της επιβίωσης στη μεγάλη κατηγορία. Ας δούμε όμως τους τυχερούς και... άτυχους μνηστήρες σε κορυφή και ουρά (5 ομάδες (2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, 2 στο ΟΥΕΦΑ και 1 στο Κυπελλούχων) βγαίνουν στην Ευρώπη, ενώ άλλες 3 πέφτουν στη Β' Εθνική).

Στα ψηλά... πατώματα, ξεκινάμε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Θα αντιμετωπίσει 4 από τις δύο ομάδες του γκρουπ κορυφής (δύο εκτός έδρας), 5 από αυτές που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και 3 λογικά αδιάφορες. Πρόβλεψη: 82 - 87 βαθμοί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Θα παίξει και με τις 5 ομάδες που κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη, από τις οποίες μόνο μία θα αντιμετωπίσει εκτός ΟΑΚΑ, 4 εκτός έδρας που βρίσκονται στην ουρά και 3 αδιάφορες. Πρόβλεψη: 80 - 85 βαθμοί.

ΑΕΚ: Θα παίξει μόνο με δύο εκ των πρώτων αλλά εκτός έδρας, με 5 που πέφτουν και 5 αδιάφορες. Πρόβλεψη: 78 - 83 βαθμοί.

ΠΑΟΚ: Σκούρα τα πράγματα για το δικέφαλο. Θα αγωνιστεί με 4 από τις ομάδες της κορυφής (3 εκτός έδρας), με 5 της ουράς και 3 αδιάφορες. Πρόβλεψη: 71 - 76 βαθμοί.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Θα βρει μπροστά του και τους άλλους 5 προπορευόμενους της βαθμολογίας (3 εκτός), μόνο 3 ομάδες που προσπαθούν να σωθούν και 4 αδιάφορες. Πρόβλεψη: 62 - 67 βαθμοί.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παίζει με τους 4 εκ των πρωτοπόρων (τους 3 τους έχει εντός), μόλις 3 ομάδες που κινδυνεύουν και 5 αδιάφορους. Πρόβλεψη: 60 - 65 βαθμοί

Ας πάμε και στους... καταραμένους που προσπαθούν με νύχια και δόντια να μείνουν στην κατηγορία:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Εχει 5 ματς με ομάδες της ίδιας μοίρας, 4 με τους θεωρητικά μεγάλους και 3 με αδιάφορους. Πρόβλεψη: 32 - 37 βαθμοί.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θα παίξει μόλις 3 ματς με τις πρώτες ομάδες, 6 με ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία και 3 με αδιάφορες. Πρόβλεψη: 32 - 37 βαθμοί.

ΒΕΡΟΙΑ: Με παραπάνω ματς εντός έδρας, έχει μόνο 3 μεγάλους, 5 ομόλογους της και 4 αδιάφορους. Αναμφίβολα καλό πρόγραμμα για τη "βασίλισσα". Πρόβλεψη: 34 - 39 βαθμοί.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Δύσκολο το έργο για τη "μαύρη θύελλα". Παίζει με 5 μεγάλους (στα συν οι 4 εντός), με 6 που κινδυνεύουν και με μια μόνο αδιάφορη. Πρόβλεψη: 31 - 36 βαθμοί.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Το πλέον βατό πρόγραμμα με παραπάνω αγώνα εντός. Παίζει με 2 μεγάλους. θα βρει άλλους 5 μελλοθάνατους και 5 αδιάφορες. Πρόβλεψη: 31 - 36 βαθμοί.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Θα αντιμετωπίσει 3 από τους πρωτοπόρους, 4 συνυποψήφιους και 5 αδιάφορες ομάδες. Πρόβλεψη: 30 - 35 βαθμοί.

ΚΑΒΑΛΑ: Επίσης ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον ΑΟΚ. Παίζει με 5 μεγάλους, 3 που κινδυνεύουν και 4 αδιάφορες. Πρόβλεψη: 28 - 33 βαθμοί.

Ανδρέας ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ