Κυριακή 22 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Απειλούνται Ολυμπιακός, ΑΕΚ

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον ΠΑΟΚ, ενώ η Ενωση αύριο δοκιμάζεται στη Νεάπολη από τον Ιωνικό

Ανάβει τα αίματα στην κορυφή της βαθμολογίας της Α' Εθνικής η 23η αγωνιστική, αφού οι πρωτοπόροι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους με δύσκολους αντιπάλους.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ανεβασμένο φέτος ΠΑΟΚ που διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδό του στην Ευρώπη. Το κλίμα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θεωρείται ιδανικό μετά και τα τελευταία αποτελέσματα που ξανάφεραν στην πρώτη θέση την ομάδα του Πειραιά. Παρ' όλα αυτά, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μέσα στη βδομάδα προειδοποίησε τους παίκτες του ότι θα πρέπει να μην παρασυρθούν από τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα και να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Επίσης, δεδομένη είναι και η συμμετοχή του Ιλια Ιβιτς ο οποίος αποθεραπεύτηκε.

Στην αντίπερα όχθη αισιοδοξία ότι μπορούν να περάσουν από το ΟΑΚΑ χωρίς απώλειες, κάτι που θα τους κάνει να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Οι ενοχλήσεις στο πόδι του Κώστα Φραντζέσκου τρόμαξαν τους υπευθύνους του "Δικέφαλου του Βορρά", αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ο διεθνής άσος θα δώσει κανονικά το "παρών" στην κρίσιμη συνάντηση. Η επιστροφή του Νίκου Κολομπούρδα προσφέρει μια επιπλέον λύση στην άμυνα για τον Αγγελο Αναστασιάδη. Ας σημειωθεί τέλος ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη βοήθεια 7.500 οπαδών τους οι οποίοι θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αύριο Ιωνικός - ΑΕΚ

Με στόχο να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των δυο βασικών της αντιπάλων, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, η ΑΕΚ αγωνίζεται αύριο στη Νίκαια (15.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) με αντίπαλο των Ιωνικό. Το κλίμα στην Ενωση δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστο μετά την αναπάντεχη ισοπαλία με τον Ηρακλή στο "Ν. Γκούμας", αλλά όλοι ελπίζουν ότι μια νίκη επί του Ιωνικού θα αποτελέσει το βάλσαμο για τη συνέχεια. Η συμμετοχή του Ντέμη Νικολαϊδη θεωρείται αμφίβολη λόγω της ίωσης που απασχολεί τον παίκτη, αλλά η επιστροφή του Γιάννη Καλιτζάκη λύνει τα χέρια του Ντουμίτρι Ντουμιτρίου στην άμυνα.

Στην αντίπερα όχθη στον Ιωνικό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά τη συμμετοχή του τερματοφύλακα Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου και του Γιώργου Νταρακλίτσα.

Συνοπτικά του υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα είναι: Καλαμάτα - Προοδευτική, Παναχαϊκή - Απόλλων Αθηνών, Βέροια - Πανιώνιος, Καβάλα - Ξάνθη, Εθνικός - Πανηλειακός, Ηρακλής - ΟΦΗ. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ώρα της δράσης (2002-10-26 00:00:00.0)
Για όλα τα γούστα... (2002-03-23 00:00:00.0)
Δεύτερη αγωνιστική... δυο ντέρμπι (2001-10-06 00:00:00.0)
Δύσκολη αποστολή (1998-03-08 00:00:00.0)
Το Καυτατζόγλειο κλέβει την παράσταση (1997-12-14 00:00:00.0)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: τρίτη πράξη (1996-12-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ