Τετάρτη 4 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η δοκιμασία των φαβορί

Ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟ και ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ

Το πρώτο... βήμα από τα δύο που οδηγούν στον τελικό του Κυπέλλου αναζητούν σήμερα Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ. Ο "Γηραιός" υποδέχεται τους τριφυλλοφόρους στο Καυταντζόγλειο (19.00, ΕΤ1), ενώ οι "κυανέρυθροι" φιλοξενούν το δικέφαλο του βορρά δύο ώρες νωρίτερα (ΕΤ1).

Ηρακλής - ΠΑΟ

Στον Ηρακλή οι μνήμες γυρίζουν 11 χρόνια πριν όταν οι "κυανόλευκοι" απέκλεισαν τους Αθηναίους (0 - 0, 2 - 3) και πήγαν στον τελικό. Στο γήπεδο όμως δε μετράει η παράδοση αλλά η απόδοση. Οι γηπεδούχοι, διά στόματος Παράσχου, δηλώνουν ευχαριστημένοι με ένα γκολ στο ενεργητικό τους αλλά μηδέν στο παθητικό.

"Μας φτάνει για να τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό" είπε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός. Δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Σέμο, Κυριαζή και τους τραυματίες Δ. Παπαδόπουλο, Στολτίδη αλλά επιστρέφουν οι Γιοβάνοβιτς, Σαπάνης. Μάλλον θα ξεκινήσουν οι Καρκαμάνης, Ξενίδης, Κωστής, Χατζίδης, Χριστοδούλου, Τζούμπα, Κωφίδης, Κωνσταντίνου, Σουκασιάν, Γκώνιας, Κασίμπα. Με άσχημη ψυχολογία αλλά και αρκετά προβλήματα ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός. Το μεγαλύτερο βάρος λοιπόν ο Β. Δανιήλ το έριξε στην τόνωση του ηθικού. "Είναι δύσκολο ματς, τ' αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, πιστεύω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα παρουσιάσουμε την καλή μας εικόνα και θα πετύχουμε το ποθητό" δήλωσε ο Καβαλιώτης τεχνικός.

Στην πρωτεύουσα έμειναν οι τιμωρημένοι Λαγωνικάκης, Σιμπνιέφσκι και οι τραυματίες Κόλα, Αλεξούδης. Πάντως επανέρχεται ο Μίκλαντ, η απουσία του οποίου αποδείχτηκε καθοριστική στο ντέρμπι. Αναμένεται την 11άδα να συγκροτήσουν οι Νικοπολίδης, Μπασινάς, Μιλόγεβιτς, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Κολιτσιδάκης, Αποστολάκης, Μίκλαντ, Κωνσταντινίδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Λυμπερόπουλος, Βαζέχα.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

"Μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο (σ.σ. σήμερα). Αυτό άλλωστε είναι το βασικό στο Κύπελλο, το καλό σκορ στον πρώτο αγώνα". Αυτό δήλωσε χθες ο Χ. Εμβολιάδης οριοθετώντας τον στόχο των "κυανερύθρων", προσθέτοντας: "Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ αλλά θα παλέψουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε". Μετράει τρεις τραυματίες, τους Ναλιτζή, Καρασαββίδη, Μητσιόπουλο. Μάλλον θα ξεκινήσει με τους Στρακόσια, Καμίτση, Φύσσα, Μάντζιο, Βόκολο, Μπουγά, Ιωαννίδη, Κατσαμπή, Μένταν, Σαπουντζή, Αντώνα.

Χωρίς τον Νάγκμπε που βρίσκεται κλινήρης με ίωση, ήρθε ο ΠΑΟΚ στην ΑΘήνα. Πάντως ο Αναστασιάδης υπολογίζει τους Κολομπούρδα, Καπετανόπουλο, Σιδηρόπουλο. Στις δηλώσεις του τόνισε την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, αλλά παραδέχτηκε πως "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα". Στόχος των "ασπρόμαυρων" το σκορ που θα βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Ο Αναστασιάδης προβληματίζεται για δύο θέσεις τις οποίες διεκδικούν οι Καπετανόπουλος, Κολομπούρδας, Κόβατς Ζουμπούλης. Σίγουρα θα παρατάξει τους Μιχόπουλο, Βελή, Ολιβάρες, Ζαφειρίου, Τασιόπουλο, Μαραγκό, Φραντζέσκο, Βρύζα, Τουρσουνίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ