Παρασκευή 6 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ανοιχτές ρεβάνς

Ανοιχτούς λογαριασμούς για όλες τις ομάδες άφησαν οι πρώτοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου όλοι έληξαν ισόπαλοι, ενώ χαρακτηρίστηκαν από το μέτριο θέαμα και τη φτωχή συγκομιδή σε γκολ.

Η μεγαλύτερη έκπληξη έγινε στο "Ντέλε Αλμπι" του Τορίνο όπου η ευχάριστη έκπληξη της πρώτης φάσης, Ντιναμό Κιέβου, απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία από τη Γιουβέντους 1-1, αποδεικνύοντας ότι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η πορεία της μέχρι τώρα. Ετσι οι Ουκρανοί έχουν πλέον το πρώτο λόγο στη ρεβάνς στο Κίεβο. Για την ομάδα του Λομπανόφσκι το σκορ άνοιξε στο 57 ο Γκούσιν, ενώ οι Ιταλοί ισοφάρισαν στο 76 με τον Πίπο Ινζάγκι.

Από κει και πέρα σημαντικό βήμα για την πρόκριση έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στη Γερμανία, με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν. Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο 18 με τον Μπάινλχ, ενώ οι Μαδριλένοι ισοφάρισαν στο 74 με τον Καράμπε.

Χωρίς γκολ έληξε ο γερμανικός εμφύλιος μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Ντόρτμουντ, αφού παρά τις απανωτές επιθετικές ενέργειες των Βαυαρών, ο τερματοφύλακας της Ντόρτμουντ, Στέφαν Κλος, ήταν ανίκητος, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο μηδέν κόλλησε και ο αγώνας στο Πρικγιπάτο μεταξύ της Μονακό και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Αγγλους να συγκεντρώνουν πλέον τα περισσότερα πλεονεκτήματα για την πρόκριση, λόγω της ρεβάνς στο "Ολντ Τράφορντ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ