Κυριακή 8 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Στόχος, η δυναμική συνέχεια των αγώνων

Ολοκληρώνονται μέσα στο Μάρτη οι εκλογικές - απολογιστικές συνελεύσεις των Οργανώσεων Βάσης της ΚΝΕ, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η διεξαγωγή των Τομεακών - Νομαρχιακών Συνδιασκέψεων πανελλαδικά.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ επισημαίνει ότι "στο κέντρο των συζητήσεων στις συνελεύσεις και συνδιασκέψεις, βρίσκεται η υλοποίηση του στόχου για δυναμική συνέχεια των αγώνων της νεολαίας και η ένταση της πολιτικής παρουσίας της ΚΝΕ σ' όλους τους νεανικούς χώρους, με έμφαση στους μαθητικούς αγώνες. Η μάχη των φοιτητικών - σπουδαστικών εκλογών, η δράση με τις Δημοτικές - Νομαρχιακές Κινήσεις, η πλατύτερη συσπείρωση νέων στη "Νεανική Δράση για την Ειρήνη", μπροστά και στις νέες εστίες που ανοίγει ο ιμπεριαλισμός στην περιοχή, ο σχεδιασμός του 24ου Φεστιβάλ, είναι βασικά θέματα στις συζητήσεις που γίνονται, μαζί με τις εκτιμήσεις για τη δράση που αναπτύχθηκε από τις Οργανώσεις το προηγούμενο διάστημα".

Σήμερα ολοκληρώνονται οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις σε Κέρκυρα, Σέρρες, Φωκίδα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Μαγνησία, οι Τομεακές των Οργανώσεων, Φιλοσοφικής Σπουδάζουσας Αθήνας, Μαθητών Λάρισας, Συκεών Θεσσαλονίκης και οι συνελεύσεις των Οργανώσεων στις πόλεις Κόρινθο, Πύργο, Λευκάδα και Πρέβεζα.

Στις συνδιασκέψεις των Μαθητών Λάρισας σήμερα το πρωί και των Τρικάλων το απόγευμα θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Ν. Σοφιανός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ