Τρίτη 10 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θα μοιράζονται 140.000.000 δρχ.!

Τουλάχιστον 140 εκατομμύρια δραχμές το χρόνο θα μοιράζονται τέσσερις εκλεκτοί των "εκσυγχρονιστών" που τοποθετήθηκαν σε καίριες θέσεις της καταταλαιπωρημένης από τους κυβερνώντες "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ". Οπως προκύπτει από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο διορισμός προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου στην "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ" και την "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ", συνεπάγεται κόστος 70.000.000 δραχμών το χρόνο για την κάθε μία θυγατρική της "Ολυμπιακής"!

Αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αντίληψή τους για τις ΔΕΚΟ και κλιμακώνοντας την τακτική προκλήσεων σε βάρος των εργαζομένων στην "Ολυμπιακή" - και όχι μόνο - από τους οποίους απαιτούν να παραιτηθούν από κάθε εργασιακό δικαίωμα, οι... επιμελέστεροι των "εκσυγχρονιστών" Παπαντωνίου και Μαντέλης, αποφάνθηκαν ότι αξιοπρεπής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος δε νοείται αν το κόστος για τις συγκεκριμένες θέσεις είναι χαμηλότερο των 17,5 εκατομμυρίων δραχμών το μήνα!

Πρόεδρος στην "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ" τοποθετήθηκε ο Κώστας Τσιγαρίδας και διευθύνων σύμβουλος ο Νίκος Γκαζελίδης. Στην "ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ" ο Θόδωρος Τσακιρίδης και ο Πέτρος Στεφάνου αντίστοιχα.

Οπως ρητά αναφέρεται στο ΦΕΚ με ημερομηνία 20 Φλεβάρη, την απόφαση του διορισμού παίρνουν οι υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Μεταφορών - Επικοινωνιών, ενώ η σχετική δαπάνη "προκαλείται σε βάρος του προϋπολογισμού" των αντίστοιχων εταιριών!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ