Τρίτη 10 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πλώρη για τελικό

Πλώρη για το Κύπελλο Κυπελλούχων της Ευρώπης στο πόλο έχει βάλει πλέον ο Ολυμπιακός μετά την εκπληκτική πρόκριση που σημείωσε το Σάββατο σε βάρος της ισχυρής ισπανικής ομάδας Καταλούνια, την οποία νίκησε με 8 - 7 και προκρίθηκε στους τέσσερις της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τη σλοβακική Νόβσκι.

Με ορόσημο την πολύτιμη ισοπαλία που είχαν αποσπάσει στη Βαρκελώνη (6 - 6) οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δεν άφησαν τους Ισπανούς να επιβάλουν το ρυθμό τους οι οποίοι προηγήθηκαν μόνο μια φορά στο πρώτο επτάλεπτο με 2 - 1. Κορυφαίοι του Ολυμπιακού ήταν ο Μάκης Βολτυράκης και ο Χατζηθεοδώρου. Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι: Χατζής 3, Χατζηθεοδώρου 2, Πλατανίτης 1, Αρόγιο 1, Θωμάκος 1, ενώ για τους Ισπανούς σκόραραν οι: Σανθ 2, Σανς 2, Πεντερόλ 1, Σερακάντα 1, Π. Γκαρσία 1. Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν: 3 - 2, 2 - 2, 1 - 1, 2 - 2.

Αντίθετα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Πρωταθλητριών η Βουλιαγμένη στάθηκε άτυχη και δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την ιταλική πρωταθλήτρια Ευρώπης Ποζίλιπο, από την οποία ηττήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 6 - 5 για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 5 - 3 στο τέλος του τρίτου επταλέπτου αλλά στην τελευταία περίοδο οι Ιταλοί φάνηκαν πιο τυχεροί αφού τρία δεύτερα πριν τη λήξη πήραν τη νίκη με γκολ του Ποστιλιόνε. Τα γκολ για τους "μπέμπηδες" πέτυχαν οι: Τρμπόγιεβιτς 2, Αφρουδάκης 1, Μαυρωτάς 1, Καφετζόπουλος 1, ενώ για τους Ιταλούς σκόραραν οι: Κις 2, Μπενσιβέγκα 1, Ποστιλιόνε 1, Πάρτσιο 1, Σίλιπο 1. Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν: 0 - 1, 3 - 1, 2 - 1, 0 - 3.

Εξάλλου σε αγώνες για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Ηλυσιακός - Χίος 12 - 14, Κέρκυρα - Εθνικός 8 - 11, Χανιά - Γλυφάδα 12 - 6, Πάτρα - Χαλκίδα 13 - 11.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ