Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών...

Τους λογαριασμούς τους λύνουν σήμερα οι οκτώ ομάδες που συμμετέχουν στους επαναληπτικούς αγώνες της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και οι οποίοι θα καθορίσουν τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά.

Οι πρώτοι αγώνες δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο και έτσι τα πράγματα είναι ρευστά σήμερα, χωρίς να μπορεί να μιλήσει κάποιος για φαβορί.

Πιο αναλυτικά, στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί τη Μονακό στη ρεβάνς του 0 - 0 της Γαλλίας. Οι "μπέμπηδες" έχουν πολλά προβλήματα αφού θα στερηθούν λόγω τραυματισμού τη βοήθεια βασικών παικτών, όπως του τερματοφύλακα Σμάιχελ αλλά και των Πάλιστερ, Νέβιλ και ίσως του Γκιγκς, που η συμμετοχή του θα καθοριστεί την τελευταία στιγμή. Από την άλλη οι Μονεγάσκοι μπορεί να μην κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ στην έδρα τους, όμως αναμφισβήτητα είναι μια έμπειρη ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά εκτός έδρας.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι θεωρείται το γερμανικό ντέρμπι, όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι δυο ομάδες στον πρώτο αγώνα στο Μόναχο είχαν κολλήσει στο 0 με τους Βαυαρούς όμως να πραγματοποιούν καλύτερη εμφάνιση, αλλά σήμερα η Ντόρτμουντ έχει αυτή τα περισσότερα πλεονεκτήματα λόγω έδρας.

Στο παγωμένο Κίεβο η έκπληξη του πρώτου γύρου Ντιναμό θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε πριν 15 μέρες στο Μιλάνο, όταν απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 1 - 1 από την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο Γιουβέντους (21.45, ΜΕΓΚΑ). Από την άλλη μεριά όμως, οι Ιταλοί διανύουν περίοδο φόρμας και σίγουρα παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες μπορούν να γυρίσουν από την Ουκρανία με την πρόκριση.

Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο Μπερναμπέου την τρίτη γερμανική ομάδα της διοργάνωσης, την Μπάγερν Λεβερκούζεν, από την οποία είχε αποσπάσει ισοπαλία 1 - 1 στη Γερμανία. Παρ' όλα αυτά οι Γερμανοί έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι δεν καταλαβαίνουν από έδρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ