Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AEK
Πίστη για πρόκριση

Με αισιοδοξία αναχώρησε χτες για τη Μόσχα η αποστολή της Ενωσης για τη ρεβάνς με τη Λοκομοτίβ

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από χτες στην παγωμένη Μόσχα, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Λοκομοτίβ, ο οποίος θα κρίνει ποια απ' τις δύο ομάδες θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Προπονητής και παίχτες πιστεύουν πως με την απόδοσή τους θα... σφραγίσουν τα εισιτήρια που έχουν εκδώσει για Γενεύη (κλήρωση ημιτελικής φάσης) οι Λ. Νικολάου και Γ. Λεοντσινίδης.

Κατανοώντας την πολύπλευρη κρισιμότητα του αγώνα, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες, οι "κιτρινόμαυροι" δηλώνουν έτοιμοι ν' ανταποκριθούν στο καθήκον τους, επισημαίνοντας πως όλα εξαρτιούνται απ' τους ίδιους. Ο φυσικός αρχηγός της ΑΕΚ, Στ. Μανωλάς, έδωσε το στίγμα: "Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα. Θέλουμε την πρόκριση και μπορούμε να την πάρουμε. Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουμε. Ο καιρός θα είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Απ' την πλευρά του, ο Γκρέταρσον, που μάλλον θα νιώσει οικείο το περιβάλλον, ανέφερε: "Οι Ρώσοι δεν είναι καλύτεροι απ' τη Στουρμ. Θ' απογοητευτώ αν δεν προκριθούμε. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε καλή ψυχολογία". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λ. Νικολάου, με την υφιστάμενη ιδιότητά του αλλά και την πολύχρονη εμπειρία του ποδοσφαιριστή, δήλωσε: "Είναι πραγματικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα. Είναι θετικό που δε δεχτήκαμε γκολ στην έδρα μας. Μπορούμε να πετύχουμε ένα γκολ εκεί".

Την ίδια άποψη και επιδίωξη εξέφρασε και ο Ντουμιτρίου: "Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Οι παίχτες θέλουν να μπουν στην τετράδα. Πάμε εκεί με τη σκέψη πως θα προκριθούμε. Το ίδιο βέβαια θέλουν και οι Ρώσοι. Πρέπει να φορτσάρουμε και να τους αιφνιδιάσουμε. Στο γήπεδό της η Λοκομοτίβ είναι πιο επιθετική, άρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους. Σημαντικό είναι να μπλοκάρουμε τ' ατού τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ