Τετάρτη 18 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τρία ματς... φωτιά

Ο Μπάγεβιτς παραδέχτηκε ότι τα επόμενα παιχνίδια με Ηρακλή, Ιωνικό και ΠΑΟ θα είναι καθοριστικά για την υπόθεση τίτλος

Καθοριστικά για την υπόθεση τίτλος θεωρεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τα τρία επόμενα ματς του Ολυμπιακού. Αυτό τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των ερυθρολεύκων: "Τα παιχνίδια με Ηρακλή, Ιωνικό και Παναθηναϊκό είναι πολύ κρίσιμα και ενδεχόμενα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντως εμείς κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια". Ο Ντούσκο αναφερόμενος στον αγώνα με την Καβάλα και στην ευκολία με την οποία η ομάδα δέχτηκε δύο γκολ επισήμανε: "Εγιναν πολλά λάθη στην άμυνα και νομίζω ότι δεν πήραμε στα σοβαρά τον αντίπαλο. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί".

Σχετικά με το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή ο προπονητής των Πειραιωτών είπε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα με ισχυρή έδρα όπως είναι το Καυτατζόγλειο. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή".

Η επανεμφάνιση των Ανατολάκη και Μαυρογεννίδη χαροποιεί τον Μπάγεβιτς: "Είναι θετικό που θα τους έχω στη διάθεσή μου. Ειδικά ο Ανατολάκης είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του και μπορεί να παίξει κανονικά. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο του Ολυμπιακού (σ.σ. θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη πάνω από 3.000 οπαδοί) σε αυτό το τόσο δύσκολο παιχνίδι".

Ο Ντούσαν αναφέρθηκε στην αυριανή προσπάθεια της ΑΕΚ στη Μόσχα κόντρα στη Λοκομοτίβ έχοντας έναν καλό λόγο: "Πιστεύω ότι θα πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει ώστε να προκριθεί. Αξίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ".

  • Ο Τάκης Περσίας βρίσκεται στη Στουτγκάρδη όπου και θα επιθεωρήσει αθλητικό κέντρο ώστε να μεταβεί ο Ολυμπιακός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ