Σάββατο 28 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Περιστέρι βγάζει τον πρώτο

Στο Περιστέρι κρίνεται σήμερα η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που δεν έχει περιθώρια απωλειών. Ηττα των "πρασίνων" με πιθανή επικράτηση του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στα Πατήσια με τον Σπόρτιγκ, θα φέρει τα πάνω - κάτω στο βαθμολογικό πίνακα. Μέχρι τη χτεσινοβραδινή προπόνηση, δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή του Μπ. Σκοτ.

Στο Ηράκλειο θα κριθεί η τρίτη θέση, που δίνει πλεονέκτημα έδρας τουλάχιστον στον μικρό τελικό. Η τοπική ομάδα που θέλει τη νίκη για να τερματίσει στην οκτάδα και να έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ όπου μοιράζονται... τα εισιτήρια για το κύπελλο Κόρατς, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν την τρίτη θέση από την ΑΕΚ, η οποία έστω και δύσκολα, αναμένεται να επικρατήσει αύριο του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ.

Ο τιμωρημένος Αρης θα υποδεχτεί τη Δάφνη στη Λάρισα. Ο Απόλλωνας Πάτρας θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του τη Λάρισα, ενώ ο Ηρακλής χωρίς τους δύο Αμερικανούς Μάξεϊ και Νέμπχαρντ οι οποίοι διώχτηκαν από την ομάδα, αντιμετωπίζει στο Ιβανόφειο τον Παπάγου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ