Σάββατο 28 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Φλερτάρει τελικό ο Ολυμπιακός

Τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων θέλει να βάλει από σήμερα η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στη Σλοβακία με αντίπαλο τη Νοβάκι στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά τον αποκλεισμό της ισπανικής Καταλούνια στην προημιτελική φάση, προβάλλουν πλέον από τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό παιχνίδι.

Χωρίς βέβαια να υποτιμούν τους Σλοβάκους που πάνω από όλα παραμένουν μια επικίνδυνη ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά στις τάξεις της ελληνικής ομάδας, επικρατεί η αισιοδοξία ότι σήμερα θα κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.Ο Νίκος Λουκάτος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οπως τόνισε σε δηλώσεις του για το παιχνίδι ο Ελληνας τεχνικός, "χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή αφού οι Σλοβάκοι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι αλλά αν ο Ολυμπιακός παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του δε θα υπάρξουν προβλήματα. Πάμε για νίκη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μια ισοπαλία ή μια ήττα με μικρή διαφορά, δε μας δίνει την ευκαιρία να παλέψουμε στη ρεβάνς".

Εξάλλου η Βουλιαγμένη αγωνίζεται σήμερα στην Ιταλία για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Καπ όπου αντιμετωπίζει την Πεσκάρα σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες όσον αφορά τη συνέχεια... Τόσο η ελληνική ομάδα όσο και η Πεσκάρα έχουν από δυο βαθμούς και είναι οι βασικοί αντίπαλοι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός των "μπέμπηδων" Γιάννης Γιανουρής, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Κουτσογιάννη (τραυματίας) και του Τρμπόγιεβιτς (ίωση) αλλά όπως τονίζει θα παλέψουν μέχρι τέλους προκειμένου να φύγουν αλώβητοι από την ιταλική έδρα.

  • Το ντέρμπι της Χίου με τη Γλυφάδα (Χίος 20.00) ξεχωρίζει στη σημερινή 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Εθνικός - Χανιά (Πειραιάς 17.30), ΟΦΘ - Ηλυσιακός (Ποσειδώνειο 18.00), Πάτρα - Κέρκυρα(Πάτρα 20.00). Την Τετάρτη θα γίνουν τα παιχνίδια Βουλιαγμένη - Πανιώνιος(18.00), Χαλκίδα - Ολυμπιακός (17.30).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ