Σάββατο 28 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κάλυψε τον Ντου Ντου ο Βαμβακάς

Πλήρης κάλυψη στον Ντουμιτρίου, που ταυτόχρονα αποτελεί "άδειασμα" κάποιων παραγοντίσκων, είναι η χτεσινή δήλωση του γυμναστή της ΑΕΚ, Γ. Βαμβακά. "Δεν είναι αλήθεια πως έχω παραγκωνιστεί από τον κύριο Ντουμιτρίου. Δεν είμαι φυτό. Αν συνέβαινε αυτό θα 'χα φύγει", ανέφερε και πρόσθεσε: "Στην προπόνηση σίγουρα δεν κάνω ό,τι θέλω. Τότε θα 'μουν εγώ ο προπονητής. Κάθε τεχνικός έχει το δικό του πρόγραμμα. Πάνω σ' αυτό το πλάνο δουλεύω και εγώ, σε μια αρμονική συνεργασία".

Η παρέμβαση του καθ' ύλην αρμόδιου, στη φιλολογία που εσκεμμένα ανέπτυξαν ορισμένοι τις τελευταίες μέρες, με προφανή σκοπό να πλήξουν το κύρος του προπονητή, εκθέτει ανεπανόρθωτα εγκεφάλους αλλά και εκτελεστικά όργανα.

Στο μεταξύ, η ομάδα προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα, όπου φυσικά μοναδικός σκοπός είναι το διπλό. Απ' την αποστολή αποκλείστηκαν οι τραυματίες Μαρτσέλο, Μανωλάς, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει και ο Δώνης (3 κίτρινες). Εναντίον της Παναχαϊκής επανέρχεται ο Κοπιτσής που εξέτισε την ποινή του και μάλλον θα εκτοπίσει απ' τη βασική 11άδα τον Τόμιτς. Μάλλον θα ξεκινήσουν ακόμα οι: Ατματσίδης, Κοπιτσής, Ντόμπος, Κωστένογλου, Κασάπης, Μαλαδένης, Μαχαιρίδης, Σαβέφσκι, Νικολαϊδης, Καλιτζάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ