Σάββατο 28 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Κόντρας... συνέχεια

Η ΕΠΑΕ κάλυψε πλήρως χτες τον προϊστάμενο της νομικής της υπηρεσίας, Τ. Μπαλτάκο απ' την επίθεση που του εξαπέλυσε πρόσφατα ο Ολυμπιακός. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ διαφωνώντας με αρνητική γνωμοδότησή του, για τη δυνατότητα "σπασίματος" της συμφωνίας ΕΠΑΕ - SUPERSPORT, είχε ζητήσει την απομάκρυνσή του υποστηρίζοντας ότι υφίσταται ασυμβίβαστο, γιατί διατηρεί θέση νομικού συμβούλου και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην απάντηση της διοργανώτριας των επαγγελματικών πρωταθλημάτων παρουσιάζονται τρεις λόγοι με βάση τους οποίους η άποψη του Ολυμπιακού είναι λανθασμένη. "Λόγω αρχαιότητας είναι προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας, γι' αυτό του ζητήθηκε γνωμοδότηση. Είναι δικηγόρος της ΕΠΑΕ με αντιμισθία και εξ όσων γνωρίζουμε δεν υπάρχει ασυμβίβαστο γιατί ΕΠΑΕ και ΚΑΕ ούτε συναρτώνται ούτε "συναντώνται"". Καταλήγοντας η ανακοίνωση επισημαίνει πως"η επιλογή των συνεργατών γίνεται με απόφαση του ΔΣ".

Βέβαια το παραπάνω θέμα αποτελεί την... κορυφή του παγόβουνου και ουσιαστικά δεν εστιάζεται στο πρόσωπο. Η διαμάχη ΕΠΑΕ - Ολυμπιακού αφορά σοβαρότερα και βαθύτερα θέματα, με σημαντικότερο τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα. Απλά στο παιχνίδι τακτικής και εντυπώσεων χρησιμοποιούνται όλα τα... χαρτιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ