Τετάρτη 1 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναντήσεις με συγγραφείς
  • Το μυθιστόρημα του Σαμιώτη σμηνάρχου Σταμάτη Δανά "Οι δράκοι του φεγγαριού" (για τα χρόνια του Εμφυλίου στη Σάμο, εκδόσεις "Οξύ"), θα παρουσιάσει σήμερα (7μ.μ.), στο Πολεμικό Μουσείο, ο δημοσιογράφος Νάσος Αθανασίου. Διαβάζει ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος.
  • Στη "Στοά του Βιβλίου", σήμερα (8μ.μ.), το βιβλίο του Τάκη Αντωνίου "Αποκάλυψη" θα παρουσιάσει η Μαρίκα Θωμαδάκη (καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών). Απαγγέλλουν οι ηθοποιοί: Ζωζώ Ζάρπα, Νίκος Βασταρδής.
  • Στο Σύλλογο Αθηναίων (Κέκρωπος 10, Πλάκα) αύριο (7μ.μ.) θα μνημονευτεί ο αξέχαστος σατιρικός ποιητής, συγγραφέας, επιθεωρησιογράφος, δημοσιογράφος Πολ Νορ (Νίκος Νικολαϊδης). Ομιλητής ο δημοσιογράφος Β. Τσιμπιδάρος.
  • Συνάντηση του κοινού με τον συγγραφέα Τζον Φόουλς ("Ο Μάγος", "Η ερωμένη του Γάλλου ανθυπολοχαγού", κ.ά.) οργανώνει για αύριο (8.30μ.μ.) η Πανελλήνια Πολιτιστική Κίνηση (Υπατείας 1Β). Προλογίζει η Νένη Ευθυμιάδη. Μιλούν οι Νίκος Δήμου, Φαίδων ταμβάκης. Συντονίζει ο Βαγγέλης αθανασόπουλος. Διαβάζει ο Κώστας Καζάκος.
  • Στο "Αιολίς" (Αιόλου 23 και Αγ. Ειρήνης) αύριο (8μ.μ.) το έργο της Σοφίας Θωμοπούλου "Ανεκπλήρωτου έρωτες" ("Νέα Σύνορα"), θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Κυριακή Τρακάδα.
  • Την Παρασκευή (7μ.μ.) στη "Στοά του Βιβλίου" ο Γεράσιμος Ζώρας (επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών) θα αναφερθεί στο έργο του Ιταλού συγγραφέα Ντανιέλ ντελ Κουίντιτσε.Θα παραστεί και ο συγγραφέας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ