Τετάρτη 1 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ

Με στόχο την κατάκτηση μιας από τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγεί στην τελική φάση, η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης βρίσκεται στο Βρότσκι της Σλοβακίας όπου συμμετέχει στην προκριματική φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Στο δρόμο της ελληνικής ομάδας θα βρεθούν η γιουγκοσλαβική Διναμό Πάντσεβο που αντιμετωπίζει σήμερα (16.30 ώρα Ελλάδας), η Οντένσε από τη Δανία, καθώς και η οικοδέσποινα του ομίλου Βρότσκι. Στον άλλο όμιλο θα αγωνιστούν η ουγγρική Ζέντες η ιρλανδική Μπίαρς, η Σλάβια Πίλσεν από την Τσεχία.

Στην ομάδα του Ακη Τσαταλιού επικρατεί η αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να γυρίσουν από τη Σλοβακία έχοντας μαζί τους και το εισιτήριο της πρόκρισης. Η αποστολή του ΝΟΒ αποτελείται από τις: Ρούπακα Τζ., Ρούπακα Ελ., Μελιδόνη, Καμμένου, Χαραλαμπίδου, Ρουμπέση, Πετσάλη, Ανδριανάκη, Λαρά, Ντίκινσον, Κομνηνού.

  • Με τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Στη Χαλκίδα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17.30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ενώ η Βουλιαγμένη θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο (18.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ