Τετάρτη 1 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Πρώτο βήμα για τελικό

Το πρώτο μέρος της τελευταίας πράξης του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα καθορίσει ποιοι θα είναι οι δυο τελικοί μονομάχοι που θα διεκδικήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευρώπης για την τρέχουσα περίοδο, ανοίγει σήμερα με τη διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών.

Η κάτοχος του τίτλου Μπορούσια Ντόρτμουντ ταξιδεύει στη Μαδρίτη, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στην κατοχή της, τη Ρεάλ (21.30 ΜΕΓΚΑ), ενώ στο άλλο παιχνίδι η πριν από δυο χρόνια πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουβέντους υποδέχεται τη Μονακό (μαγνητοσκόπηση 00.30 ΜΕΓΚΑ), που πέρσι έκανε περίπατο στη Γαλλία κατακτώντας το πρωτάθλημα με 12 πόντους διαφορά από τη δεύτερη.

Ο προπονητής των Γερμανών Νέβιο Σκάλα στηρίζει πολλά στην απόδοση των δυο κεντρικών αμυντικών Γιούργκεν Κόλερ και του Γκιοργκ Χένριχ, που θα αντικαταστήσει τον απόντα λόγω καρτών Βόλφανγκ Φέιρσιγκερ, προκειμένου να σταματήσει τις επιθετικές εξάρσεις των Ισπανών.

Ετοιμοι για την τρίτη συνεχόμενη παρουσία τους σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ είναι όλοι στη Γιουβέντους, αλλά παρ' όλα αυτά όμως το πάθημα της Μάντσεστερ φαίνεται να έγινε μάθημα στους Ιταλούς, που δε θέλουν με τίποτα να είναι... το νέο θύμα της φετινής Μονακό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ