Τετάρτη 1 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επίσημη ομολογία

Δεν υπάρχει ισονομία στις αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης, παραδέχεται ο γενικός γραμματέας της ΕΠΟ

Μ' αρκετή ομολογουμένως καθυστέρηση από επίσημα χείλη της ΕΠΟ αναγνωρίστηκε πως η Αθλητική Δικαιοσύνη δε στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό που γνωρίζουν "οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ", πως δηλαδή δεν υφίσταται ισονομία στην αντιμετώπιση των δικαζομένων, παραδέχτηκε χτες ο γγ της Ομοσπονδίας, Β. Γκαγκάτσης.

Γι' αυτό ο νομικός, στο επάγγελμα, παράγοντας προτίθεται, όπως ανακοίνωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, να προτείνει τη θέσπιση ελεγκτικού οργάνου. "Υπάρχουν διαφορετικές ποινές για ίδια αδικήματα", ομολόγησε. "Θα εισηγηθώ τη συγκρότηση ενός οργάνου που θα ελέγχει αν τηρείται η ισονομία στις δικαστικές αποφάσεις".

Στο μεταξύ, την Παρασκευή έρχεται στη χώρα μας ο Ανκελ Ιορντανέσκου γιανα παρακολουθήσει διά ζώσης το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας θα συζητήσει πιθανότατα με στελέχη της ΕΠΟ θέματα, που αφορούν στον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτή θα είναι η τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του, αφού σε λίγο καιρό ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Ρουμανίας για το Μουντιάλ.

  • Στις 20.30 θα ξεκινήσει στις 29/4 ο τελικός του Κυπέλλου. Οπως είναι γνωστό, θα γίνει στο Στάδιο Καραϊσκάκη με τυπικά γηπεδούχο τον Πανιώνιο και φιλοξενούμενο τον Παναθηναϊκό.
Ο Κυζερίδης στην Εθνική

Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του, ως ομοσπονδιακός τεχνικός, έστω και υπηρεσιακός, ο Κ. Πολυχρονίου κάλεσε ένα ακόμα νέο πρόσωπο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Τουλάχιστον τη φόρμα με το εθνόσημο στο φιλικό με τη Ρουμανία (Βουκουρέστι, 8/4) θα φορέσει ο Ν. Κυζερίδης του Πανηλειακού. Απόντες θα είναι οι Μαχλάς, Μπορμπόκης λόγω σωματειακών υποχρεώσεων.

Την αποστολή στελεχώνουν ακόμα οι: Ατματσίδης, Κασάπης, Καλιτζάκης, Νικολαϊδης, Καραταϊδης, Αλεξανδρής, Πουρσανίδης, Γεωργάτος, Αποστολάκης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Γκώνιας, Φραντζέσκος, Βρύζας, Μιχόπουλος, Αναστασίου, Νταμπίζας, Ζαγοράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ