Παρασκευή 3 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κολλούσαν πλαστά ένσημα!

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από χτες οι 40 εργαζόμενοι της επιχείρησης ιματισμού "ΚΟΜΒΟΣ ΕΠΕ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ" στον Ταύρο, απαιτώντας τα δεδουλευμένα και τα αναδρομικά που τους οφείλονται, αλλά και τα ένσημα αρκετών χρόνων, αφού αποκαλύφθηκε ότι τα ένσημα που ήταν κολλημένα στα βιβλιάριά τους ήταν πλαστά!

Για την πλαστογραφία των ενσήμων έχουν συλληφθεί δύο εκπρόσωποι της επιχείρησης, ενώ ένας διέφυγε τη σύλληψη. Οι εργαζόμενοι σύσσωμοι βρίσκονται στο χώρο της επιχείρησης, ενώ χτες βρέθηκαν κοντά τους ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Ταύρου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ταύρου. Σήμερα στις 10 το πρωί γι' αυτό το θέμα θα γίνει συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος με ανακοίνωσή του καταγγέλλει "αυτές τις αντεργατικές ενέργειες της εργοδοσίας, αλλά και την κάλυψη που έχουν, στην ουσία, από τις βαθιά αντεργατικές εξαγγελίες και μέτρα της κυβέρνησης" και τονίζει ότι οι εργαζόμενοι συσπειρωμένοι στο συνδικάτο θα τους χαλάσουν τα σχέδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ