Τρίτη 7 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δυνατές συγκινήσεις

Δυνατές συγκινήσεις, στιγμές αγωνίας με τρία παιχνίδια να κρίνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα, αλλά και εκπλήξεις όπως η νίκη του Ηλυσιακού επί της Πάτρας, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών που διεξήχθη το Σάββατο.

Την έκπληξη της μέρας έκανε ο νεοφώτιστος Ηλυσιακός, που έδειξε για άλλη μια φορά τα "δόντια" του αφού επιβλήθηκε στα Ιλίσια της Πάτρας με 10 - 9 γκρεμίζοντάς τη από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το καθοριστικό γκολ πέτυχε ο Γιάγκος 8 πριν το τέλος του αγώνα.

Στο παρά τρία κατάφερε να... ανασάνει η Βουλιαγμένη αφού χάρη σε ένα γκολ του Μάζη 3 πριν τη λήξη του παιχνιδιού νίκησε με 10 - 9 την αξιόμαχη Κέρκυρα, που λίγο έλειψε να κάνει και αυτή τη δική της έκπληξη.

Στη Γλυφάδα ο Εθνικός δείχνει να ξεπερνάει σιγά σιγά την καταιγίδα των προβλημάτων που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό και απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 10 - 10 από τη Γλυφάδα χάρη σε ένα γκολ του Καλακόνα 4 πριν το φινάλε.

Στα Χανιά χτες η τοπική ομάδα πέτυχε σπουδαία νίκη επί της βασικότερης αντιπάλου της για την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, Χαλκίδας, με 14 - 11. Κορυφαίος των Κρητικών ήταν ο Αμερικανός Μάικλ Κοπ που πέτυχε 7 γκολ.

Ολυμπιακός και Χίος ήταν οι μόνες ομάδες που πέρασαν εύκολο απόγευμα χωρίς αγωνίες, καθώς επιβλήθηκαν άνετα του ΟΦΘ στη Θεσσαλονίκη με 18 - 6 και του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη με 19 - 3 αντίστοιχα.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 18, Βουλιαγμένη 14, Χανιά 14 Πάτρα 13, Χίος 10, Χαλκίδα 10, Ηλυσιακός 10, Γλυφάδα 7, ΟΦΘ 5, Κέρκυρα 4, Εθνικός 3, Πανιώνιος 0.

Πρόκριση γυναικών Βουλιαγμένης

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης που προκρίθηκε στην τελική φάση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών (Βαρκελώνη 27 - 31 Μάη). Η ελληνική ομάδα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ρωσική Σκιφ, την Οριζόντε Κατάνια και μια ομάδα που θα προκριθεί από τον προκριματικό όμιλο της Στοκχόλμης. Υπενθυμίζεται ότι στον τελευταίο αγώνα του ομίλου στην Τσεχία η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε της Ζέντες με 12 - 11 και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου αφού το Σάββατο είχε επιβληθεί και της Σλάβια Πίλσεν με 14 - 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ