Παρασκευή 10 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέφτουν χειμερινές αυλαίες

Τελευταίες παραστάσεις για πολλά θέατρα, τα οποία σίγουρα δεν προλαβαίνετε να τα δείτε όλα. Επιλέξτε, λοιπόν, για το τριήμερο. Η αυλαία κλείνει την Κυριακή των Βαϊων στα εξής θέατρα:

  • Στο Θέατρο "Αθηνών",όπου παρουσιάζεται το σπουδαίο έργο της Λίλιαν Χέλμαν "Μικρές αλεπούδες",σε σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη.Παίζουν: Κατερίνα Μαραγκού, Τάκης Χρυσικάκος, Κώστας Αθανασόπουλος, Στάθης Λιβαθινός,κ.ά.
  • Στο Θέατρο "Στοά" και οι δύο σκηνές του. Κεντρική σκηνή: "Το πρόβλημα του Κώστα" του πρωτοεμφανιζόμενου Βασίλη Ραϊση,σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.Παίζουν: Παναγιώτης Μέντης, Νίκη Χατζίδου, Φαίδων Καστρής,κ.ά. Παιδική Σκηνή: "Με το Νι και με το Σίγμα" του Ευγένιου Τριβιζά.
  • Στο "Αμφι-Θέατρο",όπου παρουσιάζεται το "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε" του Πιραντέλλο,σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου.Τους ρόλους ερμηνεύουν: Λήδα Τασοπούλου, Σπύρος Μαβίδης, Χριστίνα Κουτσουδάκη,κ.ά.
  • Στο "Θέατρο οδού Ερμού" με το έργο "Το δωμάτιο με τους Μανδαρίνους" του Ρομπέρ Τομά,που σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Τσόγκας.Παίζουν: Μαίρη Ραζή, Τάκης Χρυσούλης, Δημήτρης Πανταζής,κ.ά.
  • Μέχρι την Κυριακή θα παίζεται και στο "Κέντρο Τέχνης και Λόγου" η μουσικοποιητική παράσταση "Το άνθισμα της θάλασσας" με ποιήματα των Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σαραντάρη, Γιάννη Ρίτσου, Νίκου Καρούζου, Τάσου Λειβαδίτη.Ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.Η σκηνοθεσία είναι της Λουκίας Ρικάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ