Παρασκευή 10 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παραδοσιακά και άλλα ηχοχρώματα

Ενα τριήμερο συντροφιά με τα παραδοσιακά ηχοχρώματα της Κρήτης προσφέρουν τα "Παλαιινά Σεφέρια",που εμφανίζονται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή στη μουσική σκηνή "Χαρώτο 'γω" (Αχιλλέως 34).

  • Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Μάνος Αχαλινωτόπουλος (φωτό) παρουσιάζει μέχρι και την Κυριακή στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111) ένα πρόγραμμα με συνθέσεις από τον "Υάκινθο", τον πρώτο προσωπικό του δίσκο και άλλα κομμάτια. Τον συνοδεύουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου,ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο ψάλτης Χρήστος Χαλκιάς.
  • Οι "Xaxakes" θα δώσουν δύο συναυλίες, σήμερα και αύριο (10μ.μ.) στο "Κεντρί" (Αγ. Μελετίου 133), ενώ οι "Blues Bug" αύριο θα εμφανιστούν στο "Χάι Χατ" (Κρουσόβου 1).
  • Εργα Μέντελσον, Γκλαζουνόφ, Σοστακόβιτς και Μπιζέ παρουσιάζει η Συμφωνική Δημοτική Ορχήστρα Αθηνών,στη σημερινή της συναυλία (8.30μ.μ.), στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο, σε διεύθυνση του Ελ. Καλκάνη. Σολίστ οι Γ. Δαραβέλης (σαξόφωνο), Θ. Μουζακίτης (βιλί) και Β. Γιαννούλα (πιάνο).
  • Δύο μουσικές εκδηλώσεις διοργανώνει η Στοά του Βιβλίου αύριο το πρωί (κεντρικός διάδρομος). Στις 11π.μ. τα αδέλφια Νίκος και Μανώλης Νύχας παίζουν στο πιάνο τζαζ ρυθμούς, ενώ στις 12μ. θα δώσουν συναυλία οι Ρώσοι μουσικοί Βαλ. Ισμαγκίλωφ (πιάνο) και Γ. Τόκαρεφ (βιολί).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ