Τρίτη 14 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Καλοκαιρινές παραγωγές

Τους "Αχαρνής" του Αριστοφάνη θα παρουσιάσει το καλοκαίρι το "Ανοιχτό Θέατρο" εγκαινιάζοντας τα φετινά Επιδαύρια,στις 3 και 4 Ιούλη, ενώ θα παρουσιαστούν και στο Ηρώδειο, στις 3 και 4 Αυγούστου. Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Παύλου Μάτεσι,σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη,σκηνικά - κοστούμια Αγνής Ντούτση,μουσική Θόδωρου Αντωνίου και χορογραφίες Δόνης Μιχαηλίδη.Τους ρόλους ερμηνεύουν: Θανάσης Βέγγος, Δημήτρης Πιατάς, Στάθης Βούτος, Κώστας Πανουργιάς, Σπύρος Μπιμπίλας, Θόδωρος Μπογιατζής, Γιώργος Σατυρόπουλος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Βελέντζας κ.ά.

  • "Λυσιστράτη" θα είναι φέτος το καλοκαίρι η Αννα Φόνσου.Η κωμωδία του Αριστοφάνη παρουσιάζεται από τη "Θεατρική Εξοδο Αιγαίου" σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νίκου Παροίκου.Τα κοστούμια και οι μάσκες είναι της Αννας Περντρώ,η μουσική του Παναγιώτη Ντουνιαδάκη και η χωροπλασία του Κώστα Κλουβάτου.
  • Με Αριστοφάνη έρχεται, στην Επίδαυρο,στις 17 Ιούλη και ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου και συγκεκριμένα με την "Ειρήνη",που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου,μετάφραση Γιάννη Βαρβέρη,σκηνικά Αγγελου Αγγελή,μουσική Μιχάλη Χριστοδουλίδη και χορογραφία Σοφίας Σπυράτου.Πρωταγωνιστεί ο Σωτήρης Μουστάκας.
  • Την "Ιφιγένεια εν Αυλίδι" του Ευριπίδη θα παρουσιάσει το θέατρο "Θεμέλιο", σε μετάφραση και σκηνοθεσία Νίκου Βασταρδή, μουσική Νότη Μαυρουδή, και σκηνικά - κοστούμια Εντας Δημοπούλου. Παίζουν: Νίκος Βασταρδής, Νίκος Απέργης, Ζωζώ Ζάρπα, Αννα Μονογιού, Γιώργος Σκυριανός κ.ά.
  • "Το Φιόρε του Λεβάντε" του Γρηγορίου Ξενόπουλου είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Βασίλη Κυρίτση, σκηνικά - κοστούμια Τάσου Ζωγράφου και μουσική Γιώργου Παπαδάκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ