Τετάρτη 15 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Κρίσιμη συνεδρίαση

Κρίσιμη για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου χαρακτηρίζουν αρκετοί τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ στην ΕΠΑΕ. Βέβαια η αλήθεια είναι πως η κρισιμότητα έγκειται μόνο στο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι εξουσίας αφορά "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" και εξυπηρέτηση συμφερόντων, ασχέτων με το καλό του αθλήματος.

Αυτοί που θέλουν να ρίξουν τη νυν διοίκηση στη διοργανώτρια είναι που την ανέδειξαν αφού τότε τους ήταν χρήσιμη. Τώρα εκτιμούν ότι άλλαξαν τα δεδομένα και χρειάζεται αλλαγή υπηρετών. Πώς θα γίνει αυτή; Μετά το εξώδικο των 12, ηθικά το ΔΣ σήμερα είναι υποχρεωμένο να ορίσει έκτακτη ΓΣ με θέμα την εκλογή νέου ΔΣ. Μπορεί όμως και να μην το κάνει γιατί τυπικά χρειάζονται 25 υπογραφές. Αν λοιπόν προτιμήσει το γράμμα του Καταστατικού απλώς θα καθυστερήσει τις εξελίξεις.

Οι 12 σύμφωνα με πληροφορίες ήδη προσπαθούν να προσεταιριστούν και άλλους, κάτι που κάνει και η νυν διοίκηση για δικό της φυσικά όφελος. Ακόμα υπάρχει ο δρόμος της Δικαιοσύνης με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κλπ. Ολα αυτά όμως είναι διαδικαστικά και δεν αλλοιώνουν την ουσία. Οτι δηλαδή σε εξέλιξη υπάρχει αντιπαράθεση που στηρίζεται στο ποιος θ' αποκτήσει το πάνω χέρι μ' αποτέλεσμα να καθορίζει την τύχη των τεράστιων συμφερόντων που διακυβεύονται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ