Τετάρτη 22 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι και φωνές

Στη Θεσσαλονίκη "φεγγοβολά" από αύριο η συντροφιά των "13 Φεγγαριών". Για τρεις εβδομάδες οι Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, Λένα Αλκαίου, Μόρφω Τσαϊρέλη και Ειρήνη Χαρίδου θα βρίσκονται στο "Μύλο", παρουσιάζοντας τραγούδια των Κ. Μακεδόνα, Γ. Κότσιρα και Λ. Αλκαίου, καθώς και επιλεγμένες στιγμές του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

  • Στη "Σφεντόνα" (Αλεξάνδρας 22) εμφανίζονται από σήμερα και μέχρι τις 3 του Μάη οι "Ατσίδες του Λευκού Πύργου" ή αλλιώς οι "Monie - Monie Conniente" (πρώτη εμφάνιση στην Αθήνα). Το σχήμα απαρτίζουν οι Σωτήρης Δασκάλου (τενόρο σαξόφωνο), Δημήτρης Μενεξές (τρομπόνι), Γιώργος Κασάπης (τρομπέτα), Μάκης Στεφανίδης (κιθάρα), Παύλος Μιχαηλίδης (πλήκτρα), Μανώλης Σιδερίδης (μπάσο), Κώστας Μπεβεράτος (τύμπανα).
  • Την καινούρια ανθοφορία τους, όπως αυτή καταγράφεται στο δεύτερο δίσκο τους "Κάτι σαράβαλες καρδιές", παρουσιάζουν τα "Διάφανα Κρίνα",σε μια και μοναδική συναυλία τους το Σάββατο (9.30μμ), στο "Ρόδον".
  • Βραδιές μπλουζ στο "Χι Χατ" (Κρουσόβου 1), όπου σήμερα (11μμ) εμφανίζεται η "Μπλουζ Κόμπανι", ενώ αύριο και μεθαύριο οι "Μπλουζ Γουάιρ".
  • Τη δουλιά του με τίτλο "Επιστροφή" παρουσιάζει ο συνθέτης Σταύρος Λάντσιας την Παρασκευή και το Σάββατο (10μμ), στην αίθουσα της ΠΑΠΟΚ "Κίνηση" (Υπατείας 1β), στο πλαίσιο του κύκλου "Μουσικές Συναντήσεις". Στο πιάνο ο ίδιος ο συνθέτης, ενώ συμμετέχουν οι Νίκος Σιδηροκαστρίτης (τύμπανα), Γιάννης Παπαγιαννάκης (όμποε), Χάικ Γιατζιγιάν (ούτι) και κουαρτέτο εγχόρδων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ