Πέμπτη 23 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Από το καλό στο καλύτερο

Για άλλη μια φορά ο πρωταθλητής μας στους κρίκους Δήμος Ταμπάκος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δικαίως συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου στο αγώνισμα.

Ο Ελληνας αθλητής κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο διεθνές μίτινγκ ενόργανης γυμναστικής που έγινε στο Βανκούβερ, αφού συγκέντρωσε 9,625 βαθμούς ενώ την πρώτη θέση πήρε ο Ούγγρος Τσολάνι με 9,725 βαθμούς.

Ας σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής του Σπάρτακου Θεσσαλονίκης έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν στο Σαμπάε της Ιαπωνίας στα τέλη Μάη.

Εξάλλου σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και η εθνική ομάδα ανσάμπλ των γυναικών που πραγματοποίησε το τελευταίο της τεστ πριν τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος (Σεβίλλη 8 - 10 Μάη). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που συμμετείχε σε διεθνές μίτινγκ στο Μπόχουμ κατέκτησε τρία μετάλλια (1ο στις μπάλες, 2ο στο 3 μπάλες - 2 κορδέλες, 3ο στο σύνθετο.

Το χρυσό μετάλλιο στην κορδέλα και στις κορύνες κατάφερε να πάρει η Ειρήνη Πολυδώρου που συμμετείχε σε ανάλογο μίτινγκ στην Πορτογαλία, αφού συγκέντρωσε 19.233 βαθμούς και 19,150 βαθμούς αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ