Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στα Χανιά τα βλέμματα

Στα Χανιά επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή 11η αγωνιστική της Α1 ανδρών του πόλο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Πάτρα, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της τετράδας.

Η κρητική ομάδα, φέτος πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία μέχρις στιγμής, κάτι που έχει ανοίξει την όρεξη για μεγάλα όνειρα στους Κρητικούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πετάνε και στα σύννεφα.

Το παιχνίδι με την Πάτρα είναι από τα πιο κρίσιμα για τα Χανιά, αφού η ομάδα της Αχαϊας αποτελεί το βασικό αντίπαλο για μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

"Για μας στόχος είναι ο ίδιος σε όλα τα παιχνίδια: Η νίκη. Θα πρέπει να προσέξουμε και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όσο μπορούμε", επισήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Χανίων, Ηλίας Μαχαίρας.

Στην αντίπερα όχθη οι Πατρινοί, μετά τη μεγάλη τους νίκη επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική, δηλώνουν πανέτοιμοι για μια ακόμη επιτυχία. Αλλωστε αν καταφέρουν να φύγουν "αλώβητοι" από μια τόσο δύσκολη έδρα, όπως αυτή των Χανίων, τότε θα βρεθούν ακόμα πιο κοντά στο στόχο τους, για μια θέση στην τετράδα. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 19.00.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κόντρα του αξιόμαχου Ηλυσιακού που υποδέχεται στην έδρα του την πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη (Ιλίσιο 19.00).

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Ολυμπιακός - Κέρκυρα (Πειραιά 16.00), Γλυφάδα - ΟΦΘ(Ν. Σμύρνης 19.00), Χίος - Εθνικός (Ιωνικό 20.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ