Σάββατο 25 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Σε αναζήτηση προπονητή...

Αρκετά σημαντική αναμένεται για την ΑΕΚ η βδομάδα που έρχεται. Πολλά απ' τα θέματα που ταλανίζουν το δικέφαλο είτε θα λυθούν είτε θα μπουν στην... τελική ευθεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις "κιτρινόμαυρων" στελεχών. Ο μεγαλύτερος "πονοκέφαλος" των διοικούντων και ιδιαίτερα του προέδρου Λ. Νικολάου είναι η ανεύρεση προπονητή που να πληροί τις προδιαγραφές, οι οποίες έχουν τεθεί εδώ και καιρό.

Οι αρνήσεις πρωτοκλασάτων ονομάτων ανάγκασαν τον Λ. Νικολάου και τους συνεργάτες του να στραφούν σε πιο προσιτές λύσεις. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως παραιτήθηκαν της προσπάθειας ο νέος τεχνικός της Ενωσης να 'χει ευρωπαϊκή αναγνώριση. Οι δυσκολίες μεγιστοποιούνται απ' τη χρονική πίεση, αφού η φιλοσοφία πάντων είναι "όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο".

Η καθημερινή παρέλαση "στρατιάς ονομάτων" είναι γνωστό φαινόμενο, αφού τέτοιες περιπτώσεις θεωρούνται ιδανικές για τους μάνατζερ. Ομως πληροφορίες από στελέχη της ΑΕΚ θέλουν τελικά ο εκλεκτός να δημιουργεί έκπληξη. Και αυτό γιατί τ' όνομά του δεν έχει διαρρεύσει. Οι ίδιοι άνθρωποι δεν αποκλείουν το θέμα να διευθετηθεί εντός της επόμενης βδομάδας.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών, Ρ. Χέρσοφ, θα δώσει συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσει για τα νέα δεδομένα στην εταιρία. Τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο. Προφανώς θα παρουσιάσει και το νέο πρόσωπο του ηγετικού καρέ, Π. Κομνηνό, που μαζί με τους Νικολάου, Τυροβολά και τον ίδιο θα κινούν τα... κιτρινόμαυρα νήματα.

  • Στη Γιουγκοσλαβία βρίσκεται ο Γ. Σαββίδης και φημολογείται πως οι επαφές του θ' αφορούν μεταγγραφικούς στόχους χωρίς ν' αποκλείεται και η κρούση σε προπονητές.
  • Φιλικό με τον Απόλλωνα θα δώσει σήμερα τ' απόγευμα στους Θρακομακεδόνες η ΑΕΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ