Πέμπτη 30 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΝΟΡΓΑΝΗ

Με αισιοδοξία ξεκινούν από σήμερα οι Ελληνίδες αθλήτριες τις προσπάθειες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής γυναικών - νεανίδων στο Σαν Πέτεμπουργκ της Ρωσίας. Σήμερα πρώτες μπαίνουν στη μάχη οι νεάνιδες στο σύνθετο ομαδικό, ενώ οι γυναίκες ξεκινούν αύριο. Στόχος της ομάδας των γυναικών είναι να μπει στην πρώτη δεκάδα στο σύνθετο ομαδικό. Ελπίδες υπάρχουν ακόμα για την πρόκριση σε τελικούς οργάνων με την Βάσω Τσαβδαρίδου στο έδαφος και τη δοκό και την Σοφία Καργιώτη στο άλμα όπως και για την πρόκριση στον τελικό του σύνθετου ατομικού.

***

ΠΑΟΚΝέος πρόεδρος μετά από δώδεκα χρόνια και πάλι στο "τιμόνι" του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα ο Πέτρος Καλαφάτης, που διαδέχτηκε στο αξίωμα αυτό τον παραιτηθέντα Γιώργο Μπατατούδη. Η σημερινή συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέδειξε καινούρια διοίκηση που περιλαμβάνει μερικά νέα πρόσωπα που για πρώτη φορά έρχονται στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα της μεγάλου και ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Στις εργασίες της συνέλευσης πέραν της εκλογής ομόφωνα του καινούριου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 300 εκατομμύρια.

***

ΕΠΑΕ Μετά από μπαράζ προσωρινών αναβολών η προσφυγή της αντιπολίτευσης κατά της νυν διοίκησης στην ΕΠΑΕ θα εκδικαστεί στις 6 Μάη. Αυτό αποφάσισε χτες το Πρωτοδικείο της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα άλλαξε ξαφνικά στρατόπεδο και πλέον υποστηρίζει την υφιστάμενη διοίκηση. Η "μαύρη θύελλα" ήταν αυτή που άσκησε... "βέτο" για την αναβολή, κάτι που έγινε. Την Τετάρτη λοιπόν τα σπουδαία...

***

ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ Με νίκη ξεκίνησαν τους αγώνες τους στα προκριματικά του απλού ανδρών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Πινγκ Πονγκ, οι πρωταθλητές μας Γιάννης Κορδούτης και Παναγιώτης Γκιώνης και έτσι τώρα θέλουν άλλη μία, προκειμένου να περάσουν στο κυρίως ταμπλό των 128, όπου έχουν ήδη προκριθεί χωρίς αγώνα λόγω της θέσης τους στην ευρωπαϊκή κατάταξη ο Καλίν Κρεάνκα, ο Ντανιέλ Τσιόκας και ο Γιάννης Βλοτινός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ