Σάββατο 2 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Θεαματικές εξελίξεις ενόψει

Υπό αμφισβήτηση είναι πλέον όλοι στον Παναθηναϊκό. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο αναπληρωματικό παίκτη. Μετά το στραπάτσο του Κυπέλλου από τον Πανιώνιο αναμένονται θεαματικές εξελίξεις στην πράσινη ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα. Αρχής γενομένης από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, που δείχνει απογοητευμένος και έτσι δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον να παραδώσει την προεδρία σε κάποιο από τα ανίψια του (σ.σ. φαβορί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης γνωστός ως Τζίγκερ από τους αγώνες αυτοκινήτου) για να συνεχίσει στην προεδρία του "τριφυλλιού". Σενάρια που θέλουν την ΠΑΕ ακόμη και να αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν ευσταθούν, επί του παρόντος.

Στο μεταξύ, η καρέκλα του Βασίλη Δανιήλ αρχίζει και τρίζει επικίνδυνα και έτσι μετά το τέλος της σεζόν ο Καβαλιώτης τεχνικός ίσως να αποτελέσει παρελθόν.

Ενα ακόμη γεγονός είναι η ριζική πλέον ανανέωση αφού οι άνω των 30 ετών ποδοσφαιριστές μάλλον θα πρέπει να ψάχνουν για άλλη ομάδα. Ο Στρατός Αποστολάκης, ο Γιόζεφ Βάντσικ, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης ακόμη και ο Κριστόφ Βαζέχα δε θα πρέπει να αισθάνονται πλέον τόσο σίγουροι για το μέλλον τους στην Παιανία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ