Σάββατο 2 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ραντεβού με την ιστορία
  • Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων τη Φερεντσβάρος
  • Το τελευταίο χαρτί της παίζει η Βουλιαγμένη σήμερα

Ραντεβού με την ιστορία της έχει σήμερα η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, πουαντιμετωπίζει την ουγγρική Φερεντσβάρος στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Μαρούσι (21.15 ΕΤ - 1) στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Ευρώπης.

Η φετινή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου η χώρα μας εκπροσωπείται σε τελικό Κυπέλλου Κυπελλούχων αφού πέρσι η Βουλιαγμένη είχε ανοίξει το δρόμο κατακτώντας μάλιστα το κύπελλο. Κάτι ανάλογο θέλουν να πραγματοποιήσουν και φέτος οι "ερυθρόλευκοι"...

Βασικός στόχος των παικτών της ελληνικής ομάδας σήμερα είναι η νίκη και από κει και πέρα η εξασφάλιση μιας διαφοράς γκολ που θα τους επιτρέψει να πάνε με άλλον αέρα στη ρεβάνς της Βουδαπέστης.

Σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια των παικτών του Νίκου Λουκάτου αναμένεται να αποτελέσει και η παρουσία του κόσμου που αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών".

Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχει επιστήσει την προσοχή που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του στο παιχνίδι ιδιαίτερα μάλιστα στα αμυντικά καθήκοντα.

Αλλωστε οι Ούγγροι κάθε άλλο παρά εύκολο αντίπαλο αποτελούν και το απέδειξαν περίτρανα στον ημιτελικό, όταν απέσπασαν πολύτιμη ισοπαλία 9 - 9 στην Ιταλία με αντίπαλο τη Ρόμα παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό (6 - 5 το πρώτο παιχνίδι). Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας αποτελεί ο Ιμρε Πέτερ που χαρακτηρίζεται δεινός σκόρερ, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 13 γκολ στη διοργάνωση.

  • Με μοναδικό σκοπό τη νίκη και μάλιστα με 7 γκολ διαφορά που θα διατηρήσει ακέραιες τις λιγοστές ελπίδες για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει σήμερα την Πεσκάρα στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (18.50 ΕΤ - 1). Η ελληνική ομάδα μετά την ήττα της στην Ιταλία με 14 - 8 προκρίνεται μόνο στην περίπτωση που καλύψει τη διαφορά και έτσι σε περίπτωση ισοβαθμίας στη δεύτερη θέση του ομίλου να έχει το πλεονέκτημα έναντι των Ιταλών.Ο Γιάννης Γιαννουρής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.
  • Με τη 13η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα και το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών που περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Πάτρα - Πανιώνιος (15.00), Κέρκυρα - Γλυφάδα(18.00), Ηλυσιακός - Χανιά (19.00), ΟΦΘ - Χίος (19.00), Χαλκίδα - Εθνικός (20.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ