Σάββατο 2 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Κρίσιμη καμπή
  • Η Ορεστιάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο τρίτο παιχνίδι του τελικού.
  • Βριλήσσια - ΠΑΟ για τον τίτλο στις γυναίκες

Ορεστιάδα - Ολυμπιακός πράξη τρίτη σήμερα στην ακριτική πόλη για τον τίτλο του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών (17.00 ΕΤ - 1).

Και οι δυο έχουν από μια νίκη και έτσι το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τους δυο μονομάχους.

Οι Εβρίτες μετά την άσχημη εμφάνιση της Τετάρτης στη Γλυφάδα θα προσπαθήσουν να πάρουν σήμερα πάλι το προβάδισμα εκμεταλλευόμενοι για άλλη μια φορά την "καυτή" έδρα τους.

Στην αντίπερα όχθη δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι. Αρχικά το γνωστό πρόβλημα με το πόδι του που έχει ο Βασίλης Κουρνέτας και καθιστά αδύνατη τη χρησιμοποίηση. Εκτός όμως από αυτό οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα από το χαμηλό ταβάνι του γηπέδου της Ορεστιάδας που πάντα τους δημιουργεί πρόβλημα στην άμυνα.

  • Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν σήμερα Βριλήσσια και Παναθηναϊκός όπου στις 15.00 στο γήπεδο του Χαλανδρίου (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) "κοντράρονται" στο τελευταίο παιχνίδι του τελικού του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και όποιος νικήσει στέφεται πρωταθλητής αφού και οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη.

Εξάλλου αύριο στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης (15.00) ο Φιλαθλητικός υποδέχεται τη Νίκη Αλεξανδρούπολης σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ