Τρίτη 12 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-ΤΕΛΙΚΟΣ
Πρώτο βήμα για τίτλο

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δεκατέσσερα χρόνια, έκανε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός. Στην πρεμιέρα των αγώνων του μεγάλου τελικού, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 63 - 55. Ηταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που κρίθηκε στον τομέα ψυχολογία. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειχναν να μην έχουν συνέλθει από τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Αντίθετα, οι "πράσινοι", μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν... πρόλαβαν να κάνουν το ίδιο λάθος. Με κορυφαίο τον Μπ. Σκοτ και όπλο την καλή άμυνα των Καλαϊτζή, Αλβέρτη πάνω στον Στογιάκοβιτς, έκαναν το 1 - 0 και θα πάνε αύριο στο Αλεξάνδρειο με στόχο να επισπεύσουν τις διαδικασίες στέψης τους. "Πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μη ζούμε με το άγχος μήπως κάνουμε το λάθος στο ΟΑΚΑ" τόνισε χαρακτηριστικά ο Κ. Παταβούκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 15 (1), Καλαϊτζής 7 (1), Κοχ, Παταβούκας, Οικονόμου 2, Σκοτ 22, Χάουπμαν, Μαρτίνεθ, Ράτζα 11, Χριστοδούλου 6.

ΠΑΟΚ: Νικολαϊδης 7, Μπουντούρης 3 (1), Στογιάκοβιτς 22 (3), Μπαλογιάννης 3 (1), Ρόουαν 4, Μοράλες, Μακ Ρέι 11, Σάκλεφορντ 3, Γιαννούλης 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ