Τρίτη 12 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κεραυνοί Πάσπαλι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Λάβρος κατά της διοίκησης του Αρη εμφανίστηκε ο καλαθοσφαιριστής Ζάρκο Πάσπαλι σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, με αφορμή την πρόθεση της διοίκησης του Αρη να κάνει διακοπή του συμβολαίου του. Ο Μαυροβούνιος άσος μεταξύ άλλων τόνισε: "Τη διακοπή του συμβολαίου τη θεωρώ αστεία υπόθεση. Εγώ έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τον Αρη, αλλά απ' ό,τι φαίνεται κάποιοι δεν το εκτίμησαν. Επαιξα τραυματίας στο Κύπελλο με τον κίνδυνο να πάθω μεγαλύτερη ζημιά", είπε εμφανώς πικραμένος ένας... διαφορετικός Πάσπαλι απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Ομως, οι "κεραυνοί" του Πάσπαλι κατά των διοικούντων δε σταμάτησαν εδώ: "Το καλοκαίρι μου είπαν ψέματα. Αλλά συνέχεια άκουγα ψέματα. Οι παράγοντες είναι η αιτία του κακού. Δεν ήταν σωστοί απέναντί μας. Εκείνο, όμως, που με πικραίνει περισσότερο είναι ότι ο Αρης, αν συνέχιζε με το υλικό που είχε στην αρχή και δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, άξιζε να βγει στην Ευρωλίγκα. Είχαμε πολύ καλή ομάδα".

Και ο Μαυροβούνιος άσος κατέληξε: "Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μου με τον Αρη, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτε. Δυστυχώς, όμως, θα οδηγηθούμε στα δικαστήρια".

Ντ. Κ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ