Τετάρτη 3 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ετοιμοι να κυνηγήσουν το όνειρο της πρόκρισης είναι οι αθλητές της εθνικής ομάδας χάντμπολ νέων, από την Παρασκευή στον Κορυδαλλό (5 Ιούνη), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προβλέπεται να έχει δύσκολο έργο απέναντι στα συγκροτήματα της Γερμανίας, της Ρωσίας και των Νήσων Φερόε.

Πρώτος αντίπαλος των παιδιών του Χρήστου Γεροδήμου θα είναι η ομάδα των Νήσων Φερόε (19.30). Το Σάββατο (6 Ιούνη, 19.30) αντιμετωπίζει την πανίσχυρη ομάδα της Ρωσίας. Η αναμέτρηση, όμως, εναντίον της Γερμανίας την Κυριακή (7 Ιούνη, 19.30), προβλέπεται να κλέψει την παράσταση αφού οι Γερμανοί αποτελούν μεγάλη δύναμη στο χώρο. Στα τελικά προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

***

ΙΠΠΑΣΙΑ Στο κέντρο εκπαίδευσης ιππασίας στο Γουδί ξεκίνησαν την Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή οι 51οι Πανελλήνιοι Αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας και υπερπήδησης εμποδίων, οπότε και ολοκληρώνουν την αγωνιστική χρονιά για φέτος.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΙ, Φρέντι Σερπιέρης, το άθλημα είναι σε διαρκή άνοδο και ο στόχος είναι να υπάρχει μια σημαντική παρουσία στην Ολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα. Παράλληλα, τόνισε ότι αρκετοί αθλητές είναι πλέον σε υψηλό επίπεδο και θα λάβουν μέρος μέσα στο καλοκαίρι σε διεθνή γκραν πρι της Κεντρικής Ευρώπης.

****

ΕΠΑΕ Με βαριές εκφράσεις σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ, Β. Μητρόπουλος, την απόφαση του Πρωτοδικείου, που αποφάνθηκε ότι πρέπει εντός 10ημέρου να γίνουν αρχαιρεσίες για τους εκπροσώπους των ομάδων Α Εθνικής στο ΔΣ. Τη χαρακτήρισε εξωφρενικό λάθος και δε δίστασε να μιλήσει ακόμα και για πραξικόπημα. "Είναι αδύνατο να παραμείνει σε δεύτερο βαθμό", υποστήριξε με βεβαιότητα. Η ΕΠΑΕ θα καταθέσει έφεση. Επίσης, θα στείλει το φάκελο της υπόθεσης σ' όλη τη δικαστική ιεραρχία και κοινότητα.***

ΠΑΟΚ Ο Σπύρος Μαραγκός αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής μέσος συναντήθηκε με τον μάνατζερ της ΠΑΕ και τον πρόεδρο, κ. κ. Αποστολίδη και Καλαφάτη, όμως δε δέχτηκε να παραμείνει έως το Δεκέμβρη στην ομάδα. Αντιπρότεινε τριετές συμβόλαιο που δεν έγινε αποδεκτό. Για το όλο θέμα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι οι δυο πλευρές χωρίζουν φιλικά και ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του.

Ο Μαραγκός συμφώνησε με την κυπριακή Ομόνοια αντί 120 εκατ. για δύο χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ