Σάββατο 6 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων

Ταύρος: Η Γραμματεία της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" διοργανώνει συγκέντρωση ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου, την Τρίτη 9 του Ιούνη, στην πλατεία Παναγίτσας στις 8 το βράδυ. Στη συγκέντρωση θα διατυπωθούν και θα συζητηθούν οι θέσεις της Κίνησης τόσο για τις δημοτικές όσο και για τις νομαρχιακές εκλογές.

Αγιοι Ανάργυροι: Την Τρίτη 9 του Ιούνη, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ανάκασσας, η "Δημοτική Αναγέννηση Αγίων Αναργύρων" διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση για την ανεργία, τις ιδιωτικοποιήσεις και τα "Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης", στα οποία η δημοτική αρχή της πόλης έχει εντάξει τα προγράμματα "Φύλαξη Σχολείων" και "Φροντίδα και φύλαξη παιδιών στους παιδικούς σταθμούς".

Αγία Βαρβάρα: Η "Δημοκρατική Συνεργασία", η παράταξη που για πολλά χρόνια υπηρέτησε δημιουργικά και αποτελεσματικά τα λαϊκά προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης, με δήμαρχο τον αείμνηστο, λαϊκό αγωνιστή Μήτρο Σουλιμιώτη, θα ανακηρύξει τον νέο υποψήφιο δήμαρχο, σε παλλαϊκή συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 9 του Ιούνη, στις 8 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Γ. Ρίτσος". "Να 'μαστε όλοι εκεί" για να στείλουμε δυνατή, ανυπόταχτη απάντηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ