Σάββατο 13 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΝΙΓΗΡΙΑ
Ανησυχούν αμφότεροι...

Τεχνική εναντίον ταχύτητας. Αυτή είναι η εικόνα που αναμένεται να αντικρίσουν οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ισπανίας με τη Νιγηρία, σήμερα στις 3.30μμ στο στάδιο "Λα Μποζουάρ" της Ναντ. Οι δύο μονομάχοι χαρακτηρίζονται ως τα φαβορί του Β ομίλου που γενικώς αναγνωρίζεται ως "ο όμιλος του θανάτου".

"Θα αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Εχει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από οποιαδήποτε ομάδα", υποστηρίζει ο Ισπανός τεχνικός, Χαβιέρ Κλεμέντε. Από το άλλο στρατόπεδο ο προπονητής των Νιγηριανών, μια γνώριμη φιγούρα των Μουντιάλ, ο Μπόρα Μιλουτίνοβιτς, λέει: "Ανησυχούμε για την Ισπανία όσο ανησυχεί και αυτή για μας", και συνεχίζει λέγοντας: "Θεωρώ την Ισπανία απ' τις μεγαλύτερες δυνάμεις του Μουντιάλ μαζί με τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία".

Μπορεί η Ισπανία να μην "υποφέρει" από τραυματισμούς, η Νιγηρία όμως ήδη έχει χάσει τον αμυντικό Σακπόρε, του οποίου τη θέση πήρε ο Μ. Οπαράκου.

Η πρώτη επιλογή του Γιουγκοσλάβου προπονητή, ο τερματοφύλακας Ι. Σόρουνμου, δεν ταξίδεψε καν στη Γαλλία, όπως και ο πρωτοεπιλεχθείςεπιθετικός Ε. Αμουνίκε. Μολαταύτα ο Μιλουτίνοβιτς δηλώνει αισιόδοξος: "Μπορεί στα φιλικά να μην τα πήγαμε πολύ καλά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για τους Ισπανούς. Εχουμε πεπειραμένους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ματς επιπέδου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ