Σάββατο 13 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αλλαγές παιχτών στην ΑΕΚ

Εφυγε ο Κωστής για Αντερλεχτ, ήρθε ο Λάκης

Στο καλό Κωστή, καλωσόρισες Λάκη, λένε πλέον στην ΑΕΚ. Ο πρώτος άφησε την Ενωση για την Αντερλεχτ και ο δεύτερος τον Πανηλειακό για το "δικέφαλο" και τη Ν. Φιλαδέλφεια. Ο διεθνής με την Ελπίδων συμφώνησε χτες τ' απόγευμα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για 5 χρόνια. Στην ομάδα του Πύργου θα δοθούν περίπου 330 εκατ. δρχ., όχι όμως ανταλλάγματα σ' έμψυχο υλικό. Ο παίχτης θα πάρει περίπου 225 εκατ. δρχ.

Ο Χρ. Κωστής μετά από περίπου οκτάωρη συζήτηση με τα στελέχη της βελγικής ομάδας συμφώνησε σε τριετή συνεργασία έναντι 170 εκατ. δρχ. ετησίως, χωρίς τα πριμ. Χτες ο διεθνής παίχτης υποβλήθηκε σε διορθωτική εγχείρηση. Οι εκτιμήσεις του διάσημου χειρουργού Μαρτένς (γιατρός των Βαν Μπάστεν, Γκούλιτ, Σίφο) είναι πως ο Κωστής θα επιστρέψει στην ενεργό δράση περίπου σε τρεις μήνες. Πάντως, ο Λάκης Νικολάου "προειδοποίησε" τον παίχτη ότι η απόφασή του αυτή θα κάνει "κακό στη ζωή του και στην καριέρα του".

Στις 6 Ιούλη προγραμματίστηκε η συγκέντρωση της ΑΕΚ για την έναρξη της νέας περιόδου. Μετά από ένα φιλικό (11/7) με ομάδα Β ή Γ κατηγορίας η αποστολή θ' αναχωρήσει (13/7) για τη Γερμανία όπου θα πραγματοποιηθείτο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ηδη έχει οριστικοποιηθεί ένα φιλικό στην Αυστρία με την Τιρόλο (19/7) και άλλο ένα επί γερμανικού εδάφους (25/7) χωρίς να 'χει γνωστοποιηθεί ο αντίπαλος. Επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 27/7 και το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους για τις 30 ή 31/7. Μάλλον θα είναι με τον ΠΑΟΚ. Αγώνας προετοιμασίας υπάρχει και στις 5/8.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ