Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Αχα'ϊα, αύριο, η Αλ. Παπαρήγα

Περιοδεία στην Πάτρα πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη, 18 Ιούνη, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα.Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

- Στις 9.30 το πρωί επισκέπτεται το εργοστάσιο της ΕΒΟ, στο Αίγιο όπου θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

- Στις 12.30 το μεσημέρι, θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

- Στις 9.00 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος, στην Πλατεία Γεωργίου.

Κατέβασαν τα πανό του ΚΚΕ

Στην αποκαθήλωση των πανό του ΚΚΕ επεκτείνεται ο αντικομμουνισμός της κυβέρνησης και των οργάνων της. Στην Πάτρα, χτες, συνεργεία του δήμου κατέβασαν τα πανό του Κόμματος που προπαγάνδιζαν τη συγκέντρωση της Πέμπτης με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.

Η ΝΕ Αχαϊας του ΚΚΕ καταγγέλλει τις άθλιες αυτές ενέργειες και καλεί τον λαό της Πάτρας να συμμετάσχει μαζικά στη συγκέντρωση. Στην ανακοίνωσή της η ΝΕ Αχαϊας "καταγγέλλει τη δημοτική αρχή της Πάτρας με εντολή της οποίας συνεργεία του δήμου κατέβασαν τα πανό του Κόμματος με τα οποία προπαγανδιζόταν η πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει στην Πάτρα με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Είναι μια ενέργεια η οποία εντάσσεται μέσα στη γενικότερη αντικομμουνιστική προπαγάνδα, η οποία καθοδηγείται από την κυβέρνηση. Αντικομμουνισμό, που θυμίζει άλλες εποχές, που αποτέλεσε και αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό δείγμα του αντιδημοκρατικού της κατήφορου.

Καλούμε το λαό της Πάτρας να καταδικάσει τον αυταρχισμό, τη βία και τον αντικομμουνισμό, να συμμετάσχει μαζικά στη συγκέντρωση της Πέμπτης δίνοντας σαφή απάντηση ότι τα αντιδραστικά σχέδια της κυβέρνησης δε θα περάσουν".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ