Τετάρτη 17 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προβοκάτσια στην προβοκάτσια

Διαδηλωτής ίσον τραμπούκος! Αυτή την προβοκατόρικη εξίσωση και αυτόν τον άθλιο συνειρμό επιχειρoύν να περάσουν χθεσινά πρωτοσέλιδα.

"Διαδηλωτές έδειραν και τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ" ήταν ο "εμπνευσμένος" - άραγε από πού; - τίτλος μιάς εφημερίδας.

Φυσικά, η εφημερίδα θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά, ποιοι προχώρησαν προχθες στην προβοκατόρικη επίθεση σε βάρος του προέδρου της ΟΛΜΕ. Θάπρεπε να γνωρίζει ότι ήταν μια προβοκάτσια κι όμως αναλαμβάνει να την αναπαράγει στη "διαπασόν".

Ιδιαίτερα περίεργο μάλιστα είναι το "και" στον τίτλο. Δηλαδή οι διαδηλωτές που επιτίθενται στα ΜΑΤ και δέρνουν τους συναδέλφους τους, έδειραν και τον Ν. Τσούλια. Η εφημερίδα πριν κατακεραυνώσει τους διαδηλωτές με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο, καλό θα ήταν να κάνει τον κόπο να δημοσιευσει τις προειδοποιήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος και πολιτικών κομμάτων για ενδεχόμενες προβοκάτσιες που ετοιμάζουν κυβερνητικοί κύκλοι και διάφορες υπηρεσίες για να συκοφαντήσουν τον αγώνα των εκπαιδευτικών και των άλλων εργαζομένων. Γιατί οι διαδηλωτές δεν δέρνουν συναδέλφους τους που τους συμπαραστέκονται στον αγώνα, ενώ οι προβοκάτορες μόνο αυτή την αποστολή έχουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ