Τρίτη 30 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ
Θετική η πορεία της "Πανεπιστημονικής"

Με τη συμμετοχή δεκάδων οικονομολόγων της Αθήνας και του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σύσκεψη που οργανώθηκε από τη Δημοκρατική ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΠΚ-Ο).

Στη σύσκεψη συζητήθηκε ο απολογισμός δράσης της Παράταξης κατά την τελευταία 3ετία, τον οποίο παρουσίασε, εκ μέρους της Γραμματείας της ΠΔΚ-Ο, ο Αντώνης Ντρέκος, μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ).

Από το σύνολο των συμμετασχόντων κρίθηκε ως ιδιαίτερα θετική η παρέμβαση της ΔΠΚ-Ο μέσα και έξω από τα Οργανα Διοίκησης του ΟΕΕ, στο διάστημα αυτό και υπογραμμίστηκε η ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης του παραταξιακού δυναμικού σε όλη τη χώρα, για την ουσιαστική αλλαγή του σημερινού αρνητικού συσχετισμού δυνάμεων στο ΟΕΕ.

Στην κατεύθυνση αυτή και ενόψει των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο, τον προσεχή Δεκέμβρη, αποφασίστηκε η οργάνωση ανάλογων περιφερειακών συσκέψεων σε Θεσσαλία, Ηπειρο και Κρήτη μέσα στο επόμενο δίμηνο (οργανώθηκε ήδη αυτή της Θεσσαλονίκης), ενώ προγραμματίστηκε εκδήλωση της ΔΠΚ-Ο το Σεπτέμβρη για τα μέλη του ΟΕΕ που εργάζονται στις ΔΕΚΟ και στις τράπεζες.

Τέλος η Γραμματεία της ΔΠΚ-Ο καλεί τα μέλη και τους φίλους της να φροντίσουν έγκαιρα για την οικονομική τακτοποίησή τους στο ΟΕΕ, αλλά και για την εγγραφή νέων μελών. Οι σχετικές προθεσμίες, ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή στις προσεχείς εκλογές, λήγουν στο τέλος Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ