Πέμπτη 2 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Χουλιγκανισμοί στο Βουκουρέστι

Οι Ρουμάνοι φίλαθλοι δεν μπόρεσαν να... συμβιβαστούν με την ήττα της Εθνικής Ομάδας τους από την Κροατία και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του παγκόσμιου κυπέλλου και έτσι εξοργισμένοι δημιούργησαν επεισόδια στο κέντρο του Βουκουρεστίου και προκάλεσαν πολλές υλικές ζημιές. Οπλισμένοι με ρόπαλα του μπέιζ μπολ και ξύλα κατέστρεψαν αρκετά αυτοκίνητα και προκάλεσαν ζημιές σε πολλά εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της ρουμανικής πρωτεύουσας.Καυστικά, όμως, είναι και τα σχόλια του ρουμανικού Τύπου για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ομάδας. "Αντίο παγκόσμιο κύπελλο, καλημέρα λύπη" είναι ο τίτλος της εφημερίδας "Ζίλεϊ" και αντικατοπτρίζει την απογοήτευση όλης της χώρας για τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Οι Ρουμάνοι είχαν μεγάλες φιλοδοξίες, πίστευαν πως αυτή η ομάδα, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη Εθνική Ρουμανίας όλων των εποχών, θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

"Η Ρουμανία αποκλείστηκε, ο Χάτζι αποσύρεται. ΤΕΛΟΣ", είναι ο τίτλος της αθλητικής εφημερίδας "ΠΡΟ ΣΠΟΡ", η οποία αναφέρει πως η εθνική ομάδα χωρίς τον Χάτζι έχει αμφίβολο μέλλον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ