Πέμπτη 2 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Θέατρο του παραλόγου

Η διοίκηση της ΕΠΑΕ όρισε κλήρωση για τις 7/7, χωρίς να έχει γίνει αποδεκτή η προκήρυξη από τις ΠΑΕ

Η λογική του παραλόγου, που υπαγορεύουν τα διαπλεκόμενα και εξίσου σημαντικά συμφέροντα, εξακολουθεί τις ...λαβές πνιγμού στο ποδόσφαιρο. Η διοίκηση της ΕΠΑΕ, όσοι δηλαδή απέμειναν, προκήρυξε για τις 9 Ιούλη κλήρωση πρωταθλήματος, χωρίς όμως να έχει προκαθοριστεί και κυρίως γίνει αποδεκτή από τους ενδιαφερόμενους η προκήρυξη (!!)...

Από την άλλη, σήμερα εκδικάζεται στο Εφετείο η περιβόητη προσφυγή της αντιπολίτευσης κατά της διοίκησης στην ΕΠΑΕ. Η ετυμηγορία, αν υπάρξει, θα καθορίσει ποιος θα διοικήσει την Ενωση των επιχειρηματιών στο άθλημα. Κάποιες πληροφορίες θέλουν προσπάθειες συμβιβασμού των δύο πλευρών και άλλες αποκλείουν ακόμα και σκέψη ανακωχής. Εν τω μεταξύ, τέλος της βδομάδας ή αρχές της άλλης, θα δημοσιοποιηθεί και η νέα πρόταση διοίκησης που ετοίμασε ο Παναθηναϊκός.

Πάντως, η υφιστάμενη διοίκηση έχει ορίσει για τις 17/7 γενική συνέλευση, με σκοπό την τροποποίηση του καταστατικού, ώστε να δημιουργηθεί η ολομέλεια με τη συμμετοχή και των 18 ομάδων της Α εθνικής. Ομως στον... ορίζοντα αιωρείται η πιθανότητα ακόμα και δύο ξεχωριστών πρωταθλημάτων. Της "Σούπερ Λίγκας" με τη συμμετοχή ισχυρών και των συμμάχων τους και άλλου υπό τη νυν διοίκηση, όπου θα παίζει η... πλέμπα.

Παρέμβαση στο θέμα θα κάνει σήμερα και η ΕΠΟ, στο ΔΣ της οποίας θα συζητηθούν θέματα κανονισμών και σχέσεις ΕΠΟ, ΕΠΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ